11.7.2017

Savonlinnaan kesäsunnuntaille kesädiilejä

Savonlinnan seudun luonto, kansallismaisemat, historialliset nähtävyydet ja Saimaa ovat vertaansa vailla - tule toteamaan itse. S-Etukortilla omistajan kesädiilillä -20%.

Savonlinnan seudun luonto, kansallismaisemat, historialliset nähtävyydet ja Saimaa ovat vertaansa vailla - tule toteamaan itse.

Hotelleissamme Original Sokos Hotel Seurahuoneella ja kesähotelli Tottissa on vielä joitakin kesädiilihuoneita sesonkikauden sunnuntai-illoille saatavilla. Tarkista kesädiilihinnat ja reaaliaikainen huonetilanteemme www.sokoshotels.fi.

KESÄDIILIT SOKOS HOTELLEISSA

Varaa Kesäyöt Edullisesti -20 %

Omistajan kesädiilillä yövyt 20 % edullisemmin. Varaa nopeasti omasi, nopeat syövät hitaat. Kesädiilihotellit vaihtuvat viikoittain. Alennukset ovat voimassa Sokos Hotelleissa ympäri Suomen sekä Tallinnassa ja Pietarissa.

Hintaan sisältyy:

  • majoitus valitussa hotellissa
  • runsas buffetaamiainen (Suomen ja Tallinnan hotelleissa)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti 

Majoitusaika 1.6.-31.8.2017

Näin varaat:
Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Et tarvitse varauskoodia - jos hintaa on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, se näkyy nimellä OMISTAJAN KESÄDIILI. Jos tuota hintaa ei löydy, tee uusi haku eri päivälle ja/tai hotellille.

Hinta ja saatavuus vaihtelee hotelleittain. Alennus koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Alennus koskee S-ryhmän asiakasomistajia ja yöpymisestä saa Bonusta. Hinnasta ei saa muita alennuksia.

Diilihintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Muut hotellit
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Muut hotellit toimipaikkoja:
Ladataan kommentointia...