19.12.2018

Osuuskauppa Suur-Savo palkkaa 750 henkilöä kesätöihin - haku alkanut!

Osuuskauppa Suur-Savo palkkaa edellisen kesän tapaan noin 750 henkilöä kesätöihin eri toimialoille ja eri puolille Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta. Tarjolla on varsinaista kesä-työtä sekä 14–17-vuotiaille nuorille suunnattu kahden viikon Tutustu ja tienaa -työelämään tutustumisohjelma.

Kesätöitä on tarjolla erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä Prismoissa, S-marketeissa, Sokoksissa, Sale-yksiköissä ja ABC-liikennemyymälöissä sekä majoitus- ja ravitsemiskaupassa.  Osuuskauppa Suur-Savo on edellisien vuoden tapaan mukana Vastuullinen kesäduuni -kampan­jassa. Osuuskauppa on sitoutunut noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita rekrytointivaiheesta viimeiseen työpäivään saakka. Haku kesätöihin on 10.2.2019 saakka. Kaikki kesätyöt haetaan nettisivujen kautta osoitteessa www.suursavo.fi.

 

Nyt ensimmäisen kerran Osuuskauppa Suur-Savo tulee haastattelemaan kaikki täysi-ikäiset kesätyönhakijat, jotka eivät ole aiemmin osuuskaupassa työskennelleet. Haastattelut toteutetaan maaliskuussa viidellä eri paikkakunnalla. Haastateltavia tulee todennäköisesti olemaan noin 1000 – 1400 henkilöä. Näin jokainen pääsee haastatteluun esittäytymään ja saa arvokasta kokemusta, vaikka kesätyöpaikkaa tällä kertaa ei löytyisikään.

 

Nuorten Tutustu ja tienaa -kesätyöt ovat edellä mainitun tavoin erilaisia asiakaspalvelutehtäviä kaupan sekä majoitus- ja ravitsemiskaupan alalla.

 – Haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden työelämään tutustumiseen, toteaa henkilöstöpäällikkö Tuula Lyytikäinen. – Peruskoululaisten, kymppiluokkalaisten ja lukiolaisten omakohtainen kokemus ja tutustuminen yritystoimintaan kesätyön muodossa on osoittautunut hyväksi tavaksi parantaa nuorten tiedonsaantia, ammatillista suuntautumista sekä mielikuvia yritystoiminnasta ja työelämästä. Tutustumisen tarkoituksena on tarjota ohjatusti koululaisille sopivaa käytännön työtä. Näin koululaiset, jotka aikaisemmin eivät ole olleet työssä alalla, saavat omakohtaista kokemusta alan yritysten toiminnasta, työtehtävistä, henkilöstörakenteesta, yhteistyömuodoista ja alan tarjoamista mahdollisuuksista.

 

Tutustu ja tienaa -työelämään tutustumisohjelman hakuaika on 10.2.2019 saakka. Hakemuksen voi täyttää osoitteessa www.suursavo.fi.

Tutustu ja tienaa -valinnat tehdään hakemusten perusteella.

 

Valinnat tehdään pääsääntöisesti maalis-huhtikuun aikana ja kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 30.4.2019 mennessä.

 

Lisätietoja
Heikki Hämäläinen                                  Tuula Lyytikäinen
toimitusjohtaja, kauppaneuvos                henkilöstöpäällikkö
heikki.hamalainen@sok.fi                        tuula.lyytikainen@sok.fi
puh. 0500 553 765                                   puh. 050 562 9200