19.5.2020

Kauppakeskus Stellassa sijaitseva Cafe Stella uudistuu täysin

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen

Suunnittelun lähtökohtana oli luoda nykyaikainen kahvila Mikkeliin. Kiinnitimme suunnittelussa erityistä huomiota visuaaliseen ilmeeseen, miljööseen sekä tuotevalikoiman uudistamiseen.  Toiminnallisuuden parantaminen oli myös tärkeässä roolissa. Kahvilan pääsisäänkäynnistä tulee avara ja houkutteleva. Kioskilta saamaamme lisätilaan tulee viihtyisät "pikku-mökit", joista löytyy latauspisteet. Mukaan otettavat tuotteet voi valita tyylikkäistä itsepalveluvitriineistä ja kahvin tai teen voi napata mukaan take away -pisteestä.

 

Myyntitiskin varrella on kolme lähtöpistettä. Ykköspisteestä vastaan tulevat makeat kahvileivät ja toisesta löytyvät suolaiset tuotteet, jotka ovat tarjolla uudessa palveluvitriinissämme. Kolmannesta pisteestä pääsee kätevästi suoraan salaattivitriinille, jossa valmistetaan myös tilauksesta tehtävät tuotteet.  Aloituskohdan voi valita sen mukaan mitä haluaa ottaa. Ei siis välttämättä tarvitse kiertää koko tiskiä. Vesipisteitä löytyy kolme kappaletta. Uutuutena meillä on tarjolla kuplavettä asiakkaillemme suoraan hanasta. Kassoja on kaksi.

 

Kuten edellä jo mainittu, kahvilan tuote- ja palvelukonsepti uudistuu suurelta osin, mutta muutamat suosikeiksi muodostuneet tuotteet pysyvät edelleen listalla. Valikoima laajenee ja esimerkiksi lounaaseen tulee enemmän vaihtoehtoja sekä kaivattua vaihtelua. Keittolounas säilyy listalla, mutta sekin on uudistettu. Kahvi on edelleen ykköstuotteemme ja sen suhteen olemmekin ihan täpinässä. Meille nimittäin saapuu upea italialainen ihan vaan Cafe Stellalle brändätty FAEMA E71 espressokone sekä sen pariksi italialainen hänkin - Giotto jäätelökone, jolla voi valmistaa erilaisia jäätelötuotteita mm. soft icea ja milk shakea sekä gelatoa.

Salin puolella tilaa on saman verran kuin ennenkin, mutta muutoksia on luvassa. Tilaan tulee erilaisia viihtyisiä alueita sekä 10 hengen yhteisöpöytä, jonka äärellä voi työskennellä tai pitää kokousta. Pöydässä on latausmahdollisuus. Lounasaikana on toisinaan ollut pulaa pöydistä ja siksi olemme lisänneet kahden hengen pöytien määrää. Kalusteet sekä valaisimet luovat tilaan kaivattua viihtyisyyttä ja ryhtiä. Täysin uusittu kahvila avautuu viikolla 23 – Tervetuloa nauttimaan!

Uudistus työllisti useita paikallisia yrityksiä

Valvonta

HonkaPro Oy

 

Rakennusurakka

Juvan Rakennuspalvelu Oy

 

Sähkösuunnittelu

Insinööritoimisto K. Nykänen Oy

 

LVIA-suunnittelu

Rejlers Finland Oy

 

Arkkitehtisuunnittelu

Arkkitehtitoimisto Sajaniemi Oy

 

Siirtolasiseinät

Mikkelin Lasiasennus Ky

 

Sprinklermuutokset

Teollisuussepät Oy

 

Sähköurakka

Caverion Suomi Oy

 

LVIA-urakka

Caverion Suomi Oy

 

Visuaalinen ilme

Mainostoimisto Haaja

 

 

Kiintokalusteet

Restamaster Oy

 

Sisustussuunnittelu

Promakers Oy

 

Ravintolalaitteet

Dieta Oy

 

Kahvikone

Primulator

 

Äänentoistolaitteet

Guru Entertainment & Security Oy

 

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Suur-Savo, kehityspäällikkö Annukka Johansson-Nurmi, puh. 040 769 2584

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Kahvilat
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Kahvilat toimipaikkoja:
Ketju: Kahvilat