Pruuvi

Raatihuoneenkatu 4, 50100 Mikkeli Puhelin 044 7917 411

Aukioloajat

TÄNÄÄN SULJETTU

Viikko

Järjestä Pruuvin tiloissa juhlaillallinen, syntymäpäivät, suku- tai yritysjuhlat – toteutamme tilaisuutesi ammattitaidolla ja joustavalla asenteella. Tunnelmallinen ravintolamme tarjoaa puitteet jopa 70 henkilön tilaisuuksiin. Omaa tilaa kaipaaville pienemmät, 8-30 henkilön juhlat onnistuvat kabineteissamme. Keittiössämme omin käsin valmistetut herkut maistuvat niin pieniin, kuin isoimpiinkin tilaisuuksiin. Räätälöimme mielellämme juuri Sinun tarkoituksiisi soveltuvat juhlat. Iltaa ja juhlintaa voit jatkaa vaikka yön pikkutunneille saakka yläkerrassamme sijaitsevassa ravintola Päämajassa.

  • Pruuvi, Mikkeli
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Kauppaneuvos
 
Teollisuusneuvos

Pruuviin tullaan viettämään rentoa iltaa hyvän ruoan, juoman ja iloisen seurustelun merkeissä. Meillä voit kokea kansainvälisiä, paikallisia sekä hieman itämaisia makuelämyksiä. Myös pienet vieraamme on huomioitu omalla herkullisella listalla.

Pruuviin saat muotoilla myös omannäköisesi tilaisuudet, ravintolamme on upea paikka esimerkiksi syntymäpäivien ja erilaisten suku- tai yritysjuhlien järjestämiseen. Myös pienemmät kokoukset onnistuvat meillä.

Tervetuloa vieraaksemme Pruuviin, olemme täällä Sinua varten!

Ryhmävaraukset ja tiedustelut

myyntipalvelusta puh. / Tel. + 358 29 123 9600 ( 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min / 0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min ) tai e-mail: sales.suur-savo@sok.fi