Kulma Coffee Shop

Olavinkatu 57, 57100 Savonlinna Puhelin 044 791 3723

Aukioloajat

TÄNÄÄN SULJETTU

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Auki
Kiinni
  • Tuore kahvi & lämmin pulla. Se on siinä.

Tule viettämään päiväsi kiireettömin hetki Kulma Coffee Shop kahvilaamme kauppakeskus Sokokselle! 

Kulma Coffee Shop on viihtyisä ja nykyaikainen kahvila, joka tarjoaa aina tuoreita ja raikkaita itsetehtyjä tuotteita. Kahvilassa viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat kahvikupin ja herkullisen kahvileivän äärellä tai miten olisi lasillinen kuohuvaa shoppailun lomassa?

Perinteisen suodatinkahvin lisäksi tarjoamme laajan valikoiman maukkaita erikoiskahveja. Kahvihetkesi kruunaa suussa sulavat itsetehdyt juustokakkumme ja marjapiirakat sekä perinteiset tuoreet pullat ja viinerit.

Valikoimista löytyy myös raikkaat smoothiet ja rahkat sekä ihanat jäätelöannokset ja pirtelöt, joita pääset kesällä nauttimaan suurelle aurinkoiselle terassillemme.

Tuoreista, kotimaisista raaka-aineista valmistetut täytetyt leivät ja croissantit sekä lämpimät ciabatta- tai bruschettaleivät vievät nälän ja kielen mennessään. Perinteiseen makuun löydät meiltä myös paikalliset Laurikaisen lörtsyt sekä Suur-Savon osuuskaupan leipomon karjalanpiirakat. Lisäksi runsas salaattipöytämme tarjoaa raikkaiden kasvisten lisäksi herkulliset ruokaisat salaatit sekä monipuolisen leipävalikoiman lisukkeineen.

Meiltä löytyy myös runsas valikoima vegaanisia tuotteita ja herkulliset gluteenittomat tuotteet tulevat suoraan paikalliselta gluteenittomalta leipomolta, Glutexolta.

Rentoutua voit myös olut- tai viinilasin äärellä, sillä meillä on A-oikeudet.