Gastropub Eino

Hallituskatu 3, 50100 Mikkeli Puhelin 015 206 3650

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 11:00 – 20:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Auki
Kiinni
  • Gastropub Eino Mikkeli
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Terassi

Skandinaavisen keittiön kursailematon tyyli historiallisessa ympäristössä. Tervetuloa Gastropub Einoon. Eino hurmaa rennolla tunnelmallaan sekä loistavalla ruoka- ja juomavalikoimallaan.

Gastropub Einossa on Skandinaavinen keittiö, jonka ytimen muodostavat kala, liha, pottu sekä erilaiset viljatuotteet. Skandinaavinen ruoka, johon suomalainen ruoka rehellisine makuineen kuuluu, on maailmalla arvostettua! Eteläsavolaisessa ruoassa on hyvin yksinkertaiset ja selkeät raaka-aineet, näin myös Einossa. Etelä-Savossa on saatavina runsaasti järvikalaa ja muikku onkin aina ollut erityinen osa savolaista kuin Einonkin arkea ja juhlaa. Me savolaiset valmistamme ruokamme rakkaudella. Einon listalta löydät paikallisia tuotteita, mm. Puruveden muikkua, Puula Särvin tuotteita, paikallisten leipomoiden leipiä, Mallaspossua, mansikkaa..

Eino tarjoaa myös loistavia juomavaihtoehtoja palanpainikkeeksi tai ihan sellaisenaan. Illanvietto sujuu leppoisasti laajan olut-, siideri- ja viinivalikoimamme parissa ja saa jatkamaan iltaa pidempäänkin. Einossa järjestät myös tunnelmalliset illanistujaiset tai huippubileet! Einon yläkerrassa sijaitseva Vintti on kaupungin tyylikkäin biletila, jossa järjestetään juhlia jopa 100:lle hengelle. Tunnelmallisesta Vintistä löytyy baari, esiintymislava sekä tarvittava tekniikka omiin bileisiin. Kellaristamme löytyy upea viinikellari, johon mahtuu ruokailemaan ja viettämään tunnelmallista iltaa jopa 12 hengen seurue.

Käytämme ravintolassamme seuraavien lähituottajien tuotteita:
Maalaispuoti, Mallaspossu, Suur-Savon leipomo, Kerimäen Kalafile Oy, Puula-Särvin Oy, Teron Tuoretori Oy, Saimaan Juomatehdas Oy

 

"Leevätön syönti ee pie näläkee"

sanottiin ennen vanhaan Savossa, eikä kannettu huolta hiilihydraateista