Alpo The Food Truck

Savilahdenkatu 8, 50100 Mikkeli Puhelin +358 10 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

ALPO The Food Truck on Osuuskauppa Suur-Savon Street Food-konsepti.

Tarina

ALPO The Food Truck on rakennettu perinteiseen amerikkalaiseen Dodge PTH-S600 –linja-autoon. Töysän Linjalta ostettu erikoiskorinen linja-auto on aikoinaan valmistettu Postin käyttöön Lapin haastaviin liikenneoloihin. Myöhemmin linja-auto muunnettiin matkailuautoksi. Se kiersi mm. moottoripyöräkilpailuja Keski-Euroopassa ja toimi kuljettajien tukikohtana. Nyt perinteikäs Dodge on kunnostettu ja rakennettu täysin uusiksi paikallisten yritysten voimin S-ryhmän ensimmäiseksi ruokarekaksi.

Ruoka

Ruokarekassa panostetaan erityisesti ruoan makuun ja siksi Alpoon onkin valittu Mibrasa-puuhiiligrilli. Paras maku saadaan aikaan aidolla tulella sekä sen mukanaan tuomilla aromeilla. Mibrasa-puuhiiligrillin avulla herkut valmistuvat nopeasti ja tarkasti. Puuhiiligrillin uunissa on erittäin tarkka lämpötilansäätö, joka optimoi tehokkaan ja parhaan kypsennystuloksen.

ALPO The Food Truckin ruokatuote on konstailematon ja raikas. Perusajatuksena on, että annoksien pääraaka-aine on vähintään kotimaista, mahdollisuuksien mukaan luomua sekä lähituottajien tuotteita.

Kenelle

ALPO on visuaalisesti näyttävä kokonaisuus ja tuo piristystä katukuvaan - luvassa on suurella sydämellä tehtyä ruokaa sekä ainutlaatuisia hetkiä ALPOn kanssa. Kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita.

 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 

Myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi