Sinustako asiakasomistaja? – 6 hyvää syytä lähteä mukaan

1

Bonus

Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy mukavasti jo ruokaostoistakin - ja samalla hyödyt S-ryhmän ruokakauppojen pysyvästi halpuutetuista hinnoista. Ruokaostosten lisäksi saat ostoistasi rahaa takaisin S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta, esim. hotelliöistä, ravintola-annoksista ja tankkauksesta, yllättävän monesta asiasta.

Lue lisää Bonuksesta >> 
Katso lähimmät paikat, joista saat Bonusta >>

2

Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia 

Sukella etuihin ja tarjouksiin, sinulla on mistä valita. Sokos ja Emotion tarjoavat kuukausittain vaihtuvat S-Etutuotteet. S-ryhmän kahviloissa ja ravintoloissa nautit asiakasomistajahintaisia annoksia. Yövyt edullisemmin niin Sokos Hotelleissa kuin Suomen Radisson Blu Hotelleissa. ABC-liikennemyymälöistä löydät etuja pysähdyksiin tien päällä. Ja Kodin Terrasta saat etuja kotiin ja puutarhaan.

3

Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin

S-Etukortti avaa ovia monipuoliseen kulttuuri- ja viihdetarjontaan. Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai osallistu kesän monille festareille. Ota mukaan ystäviä tai perhe. 

Katso, mitä tällä hetkellä on menossa >>

 

4

Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua

Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonukset samalla kortilla. Voit myös nostaa ja tallettaa käteistä kaupan kassalla. 

Laske, kuinka paljon etua saat >>

5

Luontoystävällistä kuitittomuutta

Useista toimipaikkojen ostoksista saat kassakuitin nyt sähköisenä. Noin minuutin kuluttua voit katsoa puhelimeltasi, paljonko päärynät maksoivatkaan tai mikä oli vaikka kurkun kilohinta. Jos käytössäsi on S-Etukortti Visa, voit luopua paperisista kuiteista ko. toimipaikoissa kokonaan. Mikä erityisen mukavaa, myös takuukuitit tallentuvat sähköisesti. Näin niitä ei tarvitse säilyttää tai etsiä.

Kassakuitit puhelimeesi >> 
Takuukuitit talteen >>

6

Maksutapaetua 0,5 %

Ja kuin pisteenä Bonustesi päälle saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla. S-Etukortti Visalla kerrytät samalla kortilla sekä Bonusta että maksutapaetua. S-Etukortti Visa on asiakasomistajille vuosi- tai kuukausimaksuton. 

Tutustu vuosi- ja kuukausimaksuttomaan korttiin >>S-ryhmän valtakunnallinen asiakasomistajapalvelu, p. 010 76 5858 ma–pe 8–20 (katso hinnat alla)