Katso toimipaikat Piilota toimipaikat

Edut

Tietoa Osuuskaupasta

Osuuskauppa Suur-Savo on lähes 72 000 asiakasomistajan omistama yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Toimialueemme kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan talousalueet. Jo yli 78 % toimialueen talouksista on osuuskauppamme asiakasomistajia.
Toimialojamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, autokauppa, matkailu-ja ravitsemiskauppa sekä hyvinvointipalvelut. Tarjoamme myös S-Pankki palvelut ja lisäksi  osuuskaupalla on oma leipomo Mikkelissä.

Osuuskaupan perustehtävä on vastata asiakasomistajien tarpeisiin tuottamalla kilpailukykyisiä palveluja ja etuja, sekä olla samalla mukana kehittämässä ja ylläpitämässä oman toimialueen hyvinvointia.
Osuustoiminnallisen periaatteen mukaisesti osuuskauppa käyttää liiketoiminnasta syntyvän tuloksen asiakasomistajien ja oman toimialueen hyväksi. Investoimme vahvasti toimipaikkaverkostomme kehittämiseen ja osuuskaupan tuloksesta olemme maksaneet Bonuksen lisäksi asiakasomistajillemme ylijäämänpalautusta.