Katso toimipaikat Piilota toimipaikat

Edut

Tietoa Osuuskaupasta

Osuuskauppa Suur-Savo on yli 71 000 asiakasomistajan omistama yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Toimialueemme kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan talousalueet. Jo yli 77 % toimialueen talouksista on osuuskauppamme asiakasomistajia.
Toimialojamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, autokauppa sekä matkailu-ja ravitsemiskauppa. Tarjoamme myös S-Pankki palvelut ja lisäksi  osuuskaupalla on oma leipomo Mikkelissä.

Osuuskaupan perustehtävä on vastata asiakasomistajien tarpeisiin tuottamalla kilpailukykyisiä palveluja ja etuja, sekä olla samalla mukana kehittämässä ja ylläpitämässä oman toimialueen hyvinvointia.
Osuustoiminnallisen periaatteen mukaisesti osuuskauppa käyttää liiketoiminnasta syntyvän tuloksen asiakasomistajien ja oman toimialueen hyväksi. Investoimme vahvasti toimipaikkaverkostomme kehittämiseen ja osuuskaupan tuloksesta maksamme Bonuksen lisäksi asiakasomistajillemme ylijäämänpalautusta ja korkoa täyteen maksetulle 100 euron osuusmaksulle.