17.2.2020

Savonlinnan Oopperajuhlilla hiukset nostattava kesä 2021

Voimassa: 17.2.2020 - 31.7.2020

Kesän parhaat hetket Savonlinnan Oopperajuhlilla

  • savonlinna, oopperajuhlat, operafestival, olavinlinna

    Olavinlinna

 

Olavinlinna, Saimaan häikäisevä kauneus ja Savonlinnan kuuluisa juhlatunnelma 

Savonlinnan Oopperajuhlien festivaalijohtaja Ville Matvejeff tuo Oopperajuhlille uuden polven tekijöitä, kuten puolalaissyntyisen ohjaajan Krystian Ladan sekä kiinnostavia nuoria kapellimestareita ja laulajia, jotka vierailevat Savonlinnassa ensimmäistä kertaa. Myös jokainen Savonlinnan oopperajuhlilla ensi kesänä esittettävistä oopperateoksista saa oman ilmeensä Martin Bergströmin suunnittelemana. Lähtökohtana on luoda jotakin yhtä hiuksia nostattavaa ja ajatuksia kohottavaa kuin oopperakokemus itse. 

Ohjelmistossa uutuutena Kuningas Roger, joka esitetään nyt ensimmäistä kertaa suomalaisella näyttämöllä, lisäksi nähdään barokkiooppera Julius Caesar, klassikot Carmen, La traviata ja Sevillan parturi sekä Karitaniin lippu Mattilan 60-vuotisjuhlakonsertit. Juhlakauden kruunaa Viking- sarjasta tuttu Wardruna.

Tutustu koko ohjelmistoon www.operafestival.fi  ja varmista paikkasi Savonlinnan Oopperajuhlille.

Koronavirusepidemia siirtää vuoden 2020 Oopperajuhlat kesään 2021.

Jo varauksensa tehneet voivat siirtää lippunsa ja majoituksensa kesälle 2021. Oopperajuhlat tulevat olemaan yhteydessä kaikkiin kesälle 2020 lipun ostaneisiin. Mahdollisesta huonevarausten siirrosta toivomme teidän olevan yhteydessä myyntipalveluumme +358 10 7642 000 tai sales.suur-savo@sok.fi

 

Oopperavieraat majoittaa kävelymatkan päässä oleva

Original Sokos Hotel Seurahuone

Huoneet S - Etukortilla alkaen 240 €/vrk/2 hh

Hinta sisältää:

  • majoituksen
  • aamiaisen
  • asiakassaunan         

 

Näin varaat netistä:

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksiin, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Suur-Savo Myyntipalvelu, puh. 010 7642 000, sales.suur-savo@sok.fi tai suoraan hotellista p. 010 7642 200, seurahuone.savonlinna@sok.fi

Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta on alkaen hinta, joka vaihtelee päivän ja henkilömäärän mukaan. 

S-Etukortilla: 240 EUR/vrk/2 hh
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels