23.10.2018

Pruuvin keittiömestari valmistautuu jouluun!

Voimassa: Toistaiseksi

Ravintola Pruuvin keittiömestari Tarja on jouluihminen, kurkkaa Tarjan jouluvalmisteluihin ja ota herkullinen resepti käyttöön!

  • joulu, resepti, keittiömestari, ravintola, pruuvi, mikkeli, joulu, tarja lappeteläinen,

    Viiru kisu joulutunnelmissa

Ravintola Pruuvin keittiömestari Tarja on tunnettu jouluihminen, syksyn iltojen tummetessa saattaakin onnistua kuulemaan Pruuvin keittiöstä joululaulujen hyräilyä, sikäli mikäli siellä ei soi jouluradio.

Tarjan kotona joulutunnelmaan heittäydytään hyvissä ajoin. Poltetaan kynttilöitä, ripustetaan jouluvaloja ja paistetaan ensimmäiset joulutortut, jotka Tarja täyttää luumuhillon sijaan oman omenasadon omenamarmeladilla. Tarjan jouluun kuuluu myös jouluaskartelut ja uusien ihanien joulureseptien testaaminen. Kuvan Viiru-kissalla on myös vahva rooli Tarjan joulussa. 

Pruuvissa on jokainen pikkujouluilta erilainen, ei pelkästään siksi että joulupöydän esillelaitto vaihtelee. Tänä vuonna Pruuvin joulupöytään Tarja joukkoineen kattaa alkuruokapöydän jossa on mm. raputerriiniä, savukalkkunaa ja appelsiinikompottia, sahramileipää ja valikoima suuren suosion saavuttaneita mezejä. Pääruoaksi voi valita joko Pruuvin mehukkaan pippuripihvin tai maukasta nieriää, kaiken kruunaa runsas jälkiruokapöytä johon Pruuvissa on leivottu joulukakkua ja pipareita. Tarjolla on myös anispannacottaa ja taleggiojuustoa sekä kirsikkahilloketta.

Tässä Tarjan helppo ja nopea luottoresepti jouluusi, ole hyvä!

Punajuuri-chevrepaistos

n. 1 kg punajuuria raasteena

200g vuohenjuustoa

2 rkl hunajaa

2 dl kuohukermaa

ripaus suolaa ja mustapippuria

Raasta punajuuret ja sekoita chevrejuusto joko raastettuna tai pieninä paloina punajuurien joukkoon. Laita mausteet ja kaada kerma joukkoon. Kypsennä 200-asteisessa uunissa vajaa tunti. 

Hyvää Joulun odotusta! 

 

 

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikoista: