27.10.2020

Mikkelin Teatterin kevätkausi

Voimassa: 28.10.2020 - 30.4.2021

Mikkelin Teatterin ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotain.

  • Mikkelin teatteri, sokos hotels, original sokos hotel vaakuna, teatteripaketti, rakastunut ryti, niskavuori,tenorit liemessä, viikonloppupaketti

    Mikkelin Teatteri

MIKKELIN TEATTERIN SYYS- TALVIKAUSI 2020

 

PAPIN PERHE

Minna Canthin klassikkonäytelmä, jonka Sakari Hokkasen sovittama versio tuo nykypäivään. Papin perhe on herättävä teos arvojen, ymmärryksen ja rakkauden vaikeasta tasapainosta.

RAKASTUNUT RYTI

Draamakomedia kertoo talonpojan tiestä valtakunnan politiikan huipulle ja sieltä sotasyyllisenä tuomituksi. Käsikirjoittajat Redar Palmgren ja Tapio Liinoja ovat tehneet Mikkelin Teatteria varten oman version lisäten mukaan historiallisia tapahtumia Mikkelistä Mikkelin Teatterin 100- juhlakauden kunniaksi.

KUPLETTIMESTARI

Kulkurin valssi, Tytön huivi, Laulu on iloni ja työni, Orpopojan valssi. Monille tuttuja J. Alfred tannerin kynäileviä.Kuka oli J.A. Tanner? Mikä on kupletti? Mitä on stand up? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Risto Kopperin uudessa monologissa "Kuplettimestari".

ENTÄS NYT, NISKAVUORI?

Hella Wuolijoen monumentaalisen Niskavuori-sarjan viimeiseksi jäänyt osa, jossa Niskavuoren tila joutuu koville sodan runtelemassa Suomessa. 1940- luvulle sijoittuva näytelmä tuo esille myös tänä päivänä ajankohtaisia kysymyksiä omaishoidosta ja vanhisten asemasta yhteiskunnassamme. Näytelmän ohjaa Raija-Sinikka Rantala ja vanhan emännän roolissa nähdään Liisi Tandefelt. 

TENORIT LIEMESSÄ

Komedia kolmesta tenorista, joilla on kaksi vaimoa, kolme tyttöystävää ja yksi hotellisviitti. Mikä voikaan mennä pieleen? Luvassa musiikkia, kuumaa rakkautta, komiikkaa ja naurua!

Ranskalaisen käsikirjoittajan Clement Michelinin kirjoittaman tekstin oivaltavuus toimii hienosti myös Reita Lounatvuoren suomennoksessa.Farssin ainekset ovat hyvin hallussa, nokkelaa sanailua, väärinkäsityksiä ja nopeita käänteitä. Ei voi muuta sanoa kuin hauskaa on.

Ranskalaisen käsikirjoittajan Clement Michelinin kirjoittaman tekstin oivaltavuus toimii hienosti myös Reita Lounatvuoren suomennoksessa.Farssin ainekset ovat hyvin hallussa, nokkelaa sanailua, väärinkäsityksiä ja nopeita käänteitä. Ei voi muuta sanoa kuin hauskaa on.

Lisätietoja Mikkelin Teatterin turvallisuusjärjestelyistä ja esityskalenteri: www.mikkelinteatteri.fi

Lippuvaraukset TÄSTÄ

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Teatterivieraiden hotellihuoneet

Alkaen 108 €/vrk/2 hh


Hinta sisältää:

  • majoituksen
  • aamiaisen      


Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Valitse haluamasi lisätuotteet. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Varaa teatteriliput Mikkelin Teatterin sivuilta TÄSTÄ

Lisätiedot:
Osuuskauppa Suur-Savo Myyntipalvelu, puh. 010 764  2000, sales.suur-savo@sok.fi
Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

S-Etukortilla: 108 EUR /vrk/2 hh
Alkaen
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Pikkujoulut