15.12.2016

Miika Nousiaisen Maaninkavaara Mikkelin Teatterissa

Voimassa: 10.2.2017 - 29.4.2017

Nauti teatterista ja majoitu Original Sokos Hotel Vaakunassa.

  • Mikkelin Teatteri

Mikkelin Teatterissa Miika Nousiaisen Maaninkavaara.

Talonmies Martti Huttusella, sinivalkoisen urheilun superisällä on unelma ja tavoite: Suomi takaisin kestävyysjuoksun maailmankartalle!

Takaisin Lasse Virénin, Kaarlo Maaningan ja Martti Vainion mitalimaininkeihin. Hän haluaa valmentaa pojastaan Jarkosta Suomen kestävyysjuoksun maineen palauttajan. Kun Jarkko yllättäen katoaa Ruotsin-laivalla, jää isä tyhjän päälle. Perheen teini-ikäinen tytär Heidi päättää pelastaa surun murtaman isänsä ja tarjoutuu uudeksi valmennettavaksi. Pian projekti alkaa saada yhä hurjempia piirteitä tavallisen arjen jäädessä taka-alalle. Mitalin kiilto silmissään isä kehittelee toinen toistaan hurjempia valmennusmenetelmiä, joihin Heidi suostuu tehdäkseen isälle mieliksi. Huumorin puolellehan sitä mennään niin että rytisee, kun ihminen ottaa itsensä ja elämäntehtävänsä niin kuolemanvakavasti kuin valmentajaisä Huttunen! Pentti Kotkanniemen sovitus Miika Nousiaisen suositusta romaanista käsittelee meille suomalaisille elämääkin suurempaa aihetta – urheilua. Huttus-isän pakkomielteinen suhde kestävyysjuoksuun ravistelee roisisti sitä suomalaisuuden symbolia, jonka varaan kansakuntamme identiteettiä on aikojen saatossa rakennettu.

 
Katso esitysajat  www.mikkelinteatteri.fi

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli

Alkaen 75,50 € / hlö / vrk / huone kahdelle
 
 
Hinta sisältää:
  • majoituksen
  • aamiaisen
  • asiakassaunan    
  • teatterilipun          
 
Näin varaat
Osuuskauppa Suur-Savo Myyntipalvelu, puh. 029 123 9600, sales.suur-savo@sok.fi tai
suoraan hotellista p. 029 123 9601, vaakuna.mikkeli@sok.fi
Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille, hinta vaihtelee päivän, henkilömäärän ja huoneluokan mukaan. Tarjous koskee vain uusia varauksia.
S-Etukortilla: 75,50 EUR/hlö/vrk/2 hh
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...