12.5.2022

Kesä Sokos Hotelleissa

Voimassa: 18.5.2022 - 14.8.2022

Ja nämä kesäyöt, ei niille ole vertaa! Varaa nyt kesän lomat jopa 25% päivän hintaa edullisemmin ja peruutusoikeudella. Edun saat kirjautumalla sokoshotels.fi:ssä.

  • hotellietu hotellitarjous sokos hotels asiakasomistaja s-etukortti

    Kesälomalla Sokos Hotelliin!

Ja nämä kesäyöt ei niille ole vertaa.
Ihanat kesäyöt Sokos Hotelleissa jopa -25 % Päivän hinnasta, kun kirjaudut sivustollemme! Ei ennakkomaksua ja kuluton peruutusmahdollisuus tulopäivään klo 18 mennessä. Nopeat varaavat parhaat päältä jo tänään!
Et tarvitse varauskoodia.

Ja elämältä maistuu tää.

Kirjaudu ja varaa!
 

Kaikki Sokos Hotellit

S-Etukortilla jopa -25 % Päivän hinnasta

 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus valitussa Sokos Hotellissa
  • aamiainen (poislukien: Heymo 1)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti
 
Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla. Edun varaaminen edellyttää S-Etukorttia sekä kirjautumista sivustolle. 
 
Näin tarkistat hinnan ja teet varauksen kampanjahinnalla:
  • Kirjaudu S-käyttäjätilillä verkkopalveluun sivuston oikeasta yläkulmasta. Varmista, että olet liittänyt asiakasomistajatietosi tunnukseesi päästäksesi varaamaan kampanjahintaisen huoneen. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta yläkulmasta aloittamalla kohdasta Kirjaudu / Luo S-käyttäjätili.
  • Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärä). Jos kampanjahinta hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "Nettihinta S-Etukortilla", joka on -25 % Päivän hinnasta, sekä Päivän hinta.
  • Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.
 
Etu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille, se koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Etu koskee vain uusia varauksia.
 
Saatavuus ja hinta vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan. Suosittelemme sivuiltamme löytyvää Joustavat päivät -valintaa, joka näyttää koko viikon hinnat kerralla.
 
Kampanja-alennus lasketaan normaalista Päivän hinnasta, joka on lähtöhinta ennen asiakasomistaja-alennuksia. Päivän hinta määräytyy kysynnän mukaan.
 
Kampanjahinnasta saa S-Etukortilla Bonusta, mutta ei muita hintaetuja. Hinta ei myöskään kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.
 
Varaus tulee maksaa viimeistään hotellista lähdettäessä joko maksukortilla tai käteisellä. Suosittelemme maksamaan varauksen vasta hotellissa, sillä tällöin sinulla on oikeus perua varaus kuluitta tulopäivään klo 18 mennessä.
 
Varausta on mahdollista muuttaa muutoshetkellä voimassa olevien hintojen mukaisesti. 
 
Varauksen voi perua verkkosivujemme kautta kuluitta tulopäivään klo 18 mennessä, jos varausta ei ole maksettu etukäteen. Kampanjahinta ei edellytä maksua varausvaiheessa.  
Voit perua varauksesi varausvahvistuksessa olevan linkin kautta tai hakemalla varauksen sokoshotels.fi-sivuilla "Hae varaus" -kohdasta varausnumerolla ja sukunimellä. Tarvittaessa ota yhteys hotelliin. 
 

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin » 

S-Etukortilla: -25%
Päivän hinnasta
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut hotellit
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut hotellit toimipaikoista: