27.11.2020

Häät Olavinlinnassa

Voimassa: Toistaiseksi

Keskiaikainen Olavinlinna Savonlinnan sydämessä hurmaa juhlapaikkana.

  • häät, juhlapaikka, olavinlinna, savonlinna, yksityistilaisuus, oma tila, kappeli, kuninkaansali,

    Häät Olavinlinnassa

Päivä rakkaudelle Olavinlinnan jyhkeiden muurien suojissa

Juhlapäivä alkaa vihkimisellä Olavinlinnan ekumeenisessa kappelissa. Maittavasta juhla-ateriasta nautitaan kuninkaiden tavoin Kuninkaansalissa. Hääkuvista kauneimmat napataan linnan muuria vasten Saimaan laineiden liplatellessa ympärillä. Olavinlinna odottaa teidän tarinaanne lisättäväksi linnan muurien kätköihin

Olavinlinna tarjoaa Suomen hienoimmat puitteet tärkeimpään päiväänne. Linna huokuu arvokkuutta, sen muurit ovat olleet pystyssä yli 600 vuotta. Olavinlinna ravintoloineen on restauroitu huolella ja vanhaa kunnioittaen. Linna sijaitsee saarella, jota ympäröi iki-ihana Saimaa lukuisine luotoineen. Juhlavieraat voivat saapua Linnaan vaikka höyrylaivalla!

Juhlatilat

Olavinlinnassa on kolme juhlasalia sekä kaksi pienempää ravintolatilaa.

Kuninkaansali on todella vaikuttava tila, jonne saa istumapaikat noin 100 henkilölle, tilaa jää mainiosti vielä vaikka bändille. Hyvällä akustiikalla varustettuun kongressisaliin mahtuu hieman alle sata henkilöä.

Kongressisali on upea paikka myös vihkimiseen. Kongressisali on tilana hieman pienempi, mutta sen akustiikka on paljon kiitelty. Näiden tilojen väliin jää Keskushalli sekä Kellotornin alakerta.

Keskushallissa on tanssittu monet häävalssit ja Kellotornin alakerta keskushallin välittömässä läheisyydessä on erityisen tunnelmallinen paikka baarille ja cocktail -pöydille.

Vielä on vaihtoehtona tunnelmallinen Linnantupa, jonne mahtuu noin 60 henkilön hääseurue. Tilat voi varata yksittäin tai kaikki yhdessä.

Koko linna yksityiskäytössä sekä linnaan saapuminen höyrylaivalla on jo kansainväliselläkin mittapuulla mitattuna melko loistokas yhdistelmä hääjuhlalle. Kuulostaa kovin ylelliseltä - mitä se toki onkin - hinnoittelu on kuitenkin erittäin kilpailukykyinen. Linnan keittiö loihtii mieleisenne häämenut tai buffet -tarjoilut. Paljon on jo valmiiksi mietittyinä, mutta mielellämme kuuntelemme myös Teidän erityistoiveitanne.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja tehdään hääjuhlastanne ikimuistoinen. Myyntipalvelumme palvelee numerossa 0107642000 (0,0835€/puhelu + 0,1209€/min) tai sähköpostitse osoitteessa sales.suur-savo@sok.fi

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikoista: