4.6.2009

Uusi Sale Sammatti avattu!

  SSO:ssa juhlittiin Sale-ketjun 20-vuotista taivalta avaamalla torstaina 4.6. Sammattiin upouusi Sale ja Karjalohjalle uudistettu Sale

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO käyttää tuloksensa oman toimialueensa kehittämiseen mm. investoimalla palveluvarustukseensa paikallisten tarpeiden mukaan. SSO:n uusin Sale on valmistunut Sammattiin ja uudistettu Sale Karjalohjalle.

Uusi Sale Sammatti avattiin torstaina 4.6. klo 10. Paikalla avajaisissa olivat Sammatin kunnan entinen kunnanjohtaja ja nykyinen Lohjan kaupungin hallintojohtaja Hanna-Maria Grandell, SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen sekä SSO:n ja Sale Sammatin henkilökuntaa.  

 

Samaan aikaan torstaina 4.6. avattiin Karjalohjalle uudistettu Sale.

- Sammatin ja Karjalohjan investoinneilla SSO:lla on tavoitteena parantaa asiakasomistajien palvelua alueilla. Uusi Sale Sammatti on yksi Suomen suurimpia Sale-myymälöitä. Molemmat Sale-myymälät ovat uuden ajan Sale-myymälöitä, joiden valikoimissa tuoretavaroiden rooli on noussut merkittävästi entisestä, kertoo toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen.

- Uuden ajan Sale-myymälät ovat tuoreita, edullisia ja helppoja ostopaikkoja, jatkaa Jääskeläinen. Uudet Sale-myymälämme tulevat tarjoamaan asiakkaille ja asiakasomistajille nopean ja helpon päivittäisten tuotteiden ostospaikan, jossa on kattavat ruokakaupan valikoimat.

- Sammatin Salen ja uudistetun Sale Karjalohjan ruokakauppainvestointien lisäksi SSO on avannut tänä vuonna S-marketin Lohjan Lempolaan ja syksyllä avaamme suurimman liikennemyymälämme, ABC Lohjan, kertoo toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen.

 

Sale Sammatti

Sammatin Salen kokonaisala on 1267 neliömetriä ja myyntineliöitä Sammatin Salessa on 650, joka pitää sisällään noin 7000 tuotteen valikoiman. Salen myyntipinta-ala lähes kaksinkertaistui "vanhaan" myymälään verrattuna. Myös valikoima kasvoi 40 %. Uutena palveluna Saleen tuli Veikkaus.

Parkkipaikatkin lisääntyivät merkittävästi - Salen piha-alueelle saatiin 65 paikkaa, joista invapaikkoja on 3 kpl. Pihalla palvelee lisäksi ABC-automaatti. Sammatin Sale-hanke on SSO:lle noin 2,5 miljoonan euron investointi. Uudisrakennuksen pääurakoitsijana on toiminut Salon Taloelementti Oy.

- Nykyisen myymälän henkilökunta siirtyi uuteen Saleen vanhoina työntekijöinä. Lisäksi tulemme palkkaamaan vielä 3-4 kesätyöntekijää sekä Tutustu ja tienaa -harjoittelijoita (Suomen Kaupan Liiton ja Palvelualojen ammattiliiton PAM:in peruskoululaisten ja lukiolaisten kesäharjoitteluohjelma), kertoo marketpäällikkö Tina Pietilä. 

 Sale Sammatti palvelee maanantaista perjantaihin klo 8 - 21 ja lauantaisin klo 8 - 18 sekä lain salliessa sunnuntaisin klo 12 - 21.

 

Sale Karjalohja

Nyt valmistuvassa Sale Karjalohjan uudistuksessa myymälän myyntipinta-ala on pysynyt ennallaan (399 neliötä), mutta kalustusta on uudistettu ja nykyaikaistettu.

- Uudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota ostamisen helppouteen ja valikoiman osuvuuteen, kertoo SSO:n ryhmäpäällikkö Tomi Sorsa

Henkilökuntaan uudistus ei tuonut muutoksia, myymälässä työskentelee tällä hetkellä 10 henkilöä, joista 2 on kesätyöntekijöitä. Lisäksi Sale työllistää 10 Tutustu ja tienaa kesäharjoittelijaa.

Sale Karjalohja palvelee maanantaista perjantaihin klo 8 - 21 ja lauantaisin klo 8 – 18 sekä sunnuntaisin klo 12 – 21.

 

Sammatissa SSO:n asiakasomistajia 468, S-Etukortti jo 80,8 %:lla talouksista
Karjalohjalla SSO:n asiakasomistajia 410, S-Etukortti on 75,4 %:lla talouksista
Bonusta SSO:n asiakasomistajille tänä vuonna jo noin 3,8 miljoonaa euroa

Uusien asiakasomistajien lukumäärä SSO:ssa on jatkanut voimakasta kasvua kuluvanakin vuonna - uusia asiakasomistajia on jo liittynyt yli 1200. Huhtikuun 2009 lopussa asiakasomistajia oli yhteensä lähes 55 000. Sammatissa SSO:lla on asiakasomistajia jo lähes 500, eli 80,8 %:lla talouksista on S-Etukortti. Karjalohjalla SSO:n asiakasomistajia on 410, eli S-Etukortti on 75,4 %:lla talouksista.

Bonusta SSO:n asiakasomistajat ovat saaneet tänä vuonna yhteensä 3,8 miljoonaa euroa.

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sale
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
Ketju: Sale