29.4.2015

Täysin uusittu Suomusjärven Sale on avattu

SSO:n täysin uudistettu Sale-myymälä Suomusjärvellä on avattu juuri ennen vappua, keskiviikkona 29.4.2015. Salon kaupungin tervehdyksen avajaisiin toi kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Juhani Nummentalo. Sale on saanut lisää tilaa 150 neliötä, valikoima on laajentunut huimasti ja muun muassa kylmätekniikkaa sekä hyllykalusteita on täysin uusittu. Remontin ajan asiakkaita palveli konttimyymälä.

 • Täysin uusittu Suomusjärven Sale on avattu

  SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen, Salon kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Juhani Nummentalo ja SSO:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Koivisto avasivat Salen virallisesti.

 • Hetkeä ennen avajaisia. Salen henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleiksi.

 • Sale Suomusjärvi aukesi sateisessa säässä.

Sale Suomusjärvi lukuina:

 • Kokonaisala: 660 m2
 • Laajennus: 150 m2
 • Myyntineliöitä: 390 m2
 • Kokonaisinvestointi: n. 1,5 milj. €
 • Kassat: 2 kpl
 • Pääurakoitsija: Salon Taloelementti Oy
 • Henkilöstö: 9 (Lisäksi 3 kesätyötekijää ja 5 Tutustu työelämään ja tienaa –harjoittelijoita.)

Sale Suomusjärven sisätilat näyttävät laajennuksen ja remontin jälkeen täysin uusilta.
- Vain seinät ja katto ovat entiset! Myymälämme kaikki hyllykalusteet on vaihdettu uusiin. Myös lattia päällystettiin uudestaan ja samalla koko myymälä sai uuden raikkaamman värimaailman, kertoo myymäläpäällikkö Taina Rantanen. - Laajennus merkitsee asiakkaille parempia valikoimia ja ostamisen helpottumista uusien kalusteiden ja leveämpien käytävien muodossa, Rantanen jatkaa.

- Valikoimamme laajenivat lähes kaikissa tuoteryhmissä, niin tuoreissa kuin teollisissa elintarvikkeissa. Teollisten elintarvikkeiden käytettävissä oleva myyntitila on nyt puolitoistakertainen vanhaan myymälään verrattuna. Tämä tarkoittaa sitä, että lisävalikoimaa on tullut lähes kaikkiin teollisten tuoteryhmiin, sanoo Rantanen. – Palveluista meiltä löytyvät edelleen Posti sekä Veikkaus. Kesäaikana, eli tästä päivästä elokuun loppuun asti Salemme palvelee joka päivä klo 21 saakka, Rantanen jatkaa.

 Sale säästää energiaa

Remontissa Salen kylmätekniikka on vaihdettu uuteen energiatehokkaaseen maalämpöön integroituun hiilidioksidijärjestelmään. Näin sekä jäähdytys että lämmitys tapahtuvat erittäin energiapihisti. Uudet kylmäkalusteet ovat nekin energiaa säästäviä, ovellisia kalusteita.

- Energian säästäminen on SSO:lle tärkeä asia. Siksi olemme panostaneet ja panostamme myös jatkossa uusissa ja uudistettavissa toimipaikoissamme energiatehokkaisiin ratkaisuihin, SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen sanoo.

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sale
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
Ketju: Sale
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Avajaiset