5.8.2018

SaloFest yllätti iloisesti

Salonjoen rannassa raikasi viikonloppuna, kun kahden päivän aikana reilut 3000 kävijää rokkasi Suomen ykkösartistien musiikin tahdissa. SaloFest yllätti iloisesti ensimmäisenä vuotenaan, vaikka vaihtelevat sääennusteet pitivät sekä järjestäjiä että festarikävijöitä jännityksessä viimeiseen saakka. Järjestäjät ovat erittäin tyytyväisiä tapahtumaan, vaikka alkuperäiseen 4000 kävijätavoitteeseen ei ihan päästykään.

  • SaloFest

    Salolaiset ottivat SaloFestin lämpimästi vastaan

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO järjesti SaloFestin nyt ensimmäistä kertaa mietittyään asiaa useamman vuoden. Kokemusta festareiden järjestämisestä on jo kuudentoista vuoden ajalta Lohjalta Rantajameilta, jotka tänä vuonna keräsivät yli 12 000 kävijää.

Tunnelma katossa niin perjantaina kuin lauantaina
- salolaiset iloista festarikansaa

– Lopulta sää onneksi helli kävijöitä erityisesti perjantaina ja lauantainakin sadepilvet kiersivät festarialueen mukavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä SaloFestin toteutukseen ja kävijämäärään. Saimme iltojen aikana salolaisilta paljon positiivista palautetta, joten niiden pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan ensi vuotta. Uskon, että VIP-alueen suosio nousee myös ja aluetta täytyy hieman laajentaa, kertoo SaloFestejä vetävä asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen.
 
Perjantain fiilistely aloitettiin paikallisten bändien eli salolaisen 6G:n ja somerolta kotoisin olevan Alora & Seniin tahdissa. Iltaa jatkettiin keikkalavoille paluun tehneen Neon2:n kanssa. Illan huipensi tämän hetken kuumimpiin suomalaisiin artisteihin kuuluvat Mikael Gabriel, joka muisteli Salon edellistä vierailuaan, jolloin oli Cheekin tuplaajana SSO:n isännöimässä iltatori-illassa 2013. Tämän jälkeen loppuillan letkeästä menosta vastasivat hurmaava JVG:n kaksikko Jare ja VilleGalle tanssijoidensa tähdittäminä.

Lauantaina illan aloitti jälleen paikallinen pop-rock -yhtye Toyotan takavalot ja tämän jälkeen lavalle nousseen Uniklubin tutut biisit saivatkin yleisön jo laulamaan mukana. Pete Parkkonen oli erittäin odotettu artisti, samoin herkkä tulkitsija Ellinoora, jonka biisien tahdissa yleisömeri heilui auringon painuessa Salon taa. Illan rock-osuudesta vastasi vakuuttavasti Salossa lapsuutensa viettänyt Toni Apulanta-yhtyeensä kera. "Salosta Halikkoon on matkaa pelottavan vähän – jos edes sitäkään", vitsaili Wirtanen.

– Toiveemme toteutui, kun SaloFest tuntui löytäneen paikan salolaisten sydämistä aivan kuten Rantajamit Lohjalla. Rantajamit on kasvanut vuosi vuodelta odotetummaksi ja suuremmaksi ja siksipä niistä onkin muodostunut jo Suomen suurin luokkakokous. Nyt uskon vahvasti, että niin taitaa käydä Salossakin. Tapahtuma sujui kaikin puolin hyvin ja salolaiset osoittautuivat iloiseksi ja hyvin käyttäytyväksi festarikansaksi, hymyilee Pakkanen.

SaloFest työllisti päivittäin 20-30 henkeä sekä joukon yhteistyökumppaneita Salosta ja lähialueilta.
 
– Kiitos ja kumarrus SaloFestien toteuttajatiimille ja yhteistyökumppaneillemme sekä viranomaisille ja alueen asukkaille, jotka ottivat tapahtuman positiivisesti vastaan. Saimme aikaiseksi todella mukavan tapahtuman, kehaisee Pakkanen.
 
– Lämmin kiitos myös jokaiselle kävijälle ja tervetuloa uudelleen ensi kesänä!
 

Lisätietoja: SSO, asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen, p. 044 7705 400.