14.2.2018

SaloFest tuo Salon kesään uuden odotetun tapahtuman

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO haluaa tuoda Salon kesään uuden hyväntuulisen tapahtuman kotimaisten huippuartistien saattelemana.

 Kannat nostetaan kattoon 3.-4.8.2018 Farmoksen tontilla Original Sokos Hotel Rikalan vieressä. Keskeiselle paikalle Salon keskustaan Helenankatu 3:een nostetaan suuri teltta, kuten Lohjan Rantajameilla.
 
- Lohjan Rantajamit järjestetään Aurlahden rannassa tänä vuonna SSO:n järjestäminä jo seitsemättätoista kertaa. Niistä on kasvanut valtakunnallisestikin merkittävä festaritapahtuma, jota kutsutaan kotoisasti Suomen suurimmaksi luokkakokoukseksi. Rantajameista kertyneen pitkän kokemuksen myötä tiimimme osaaminen on noussut huikeaksi, ja ajattelimme, että sitä kannattaa hyödyntää muuallakin. Mietimme jo pidemmän aikaa Rantajamien rantauttamista Saloon ja tänä vuonna koimme, että hetki on oikea. Haluamme nyt tarjota myös salolaisille oman tapahtuman - SaloFestin, iloitsee tapahtuman projektipäällikkö, SSO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen.
 
Osa esiintyjistä julkaistaan artistien keikkakiertuejulkaisun myötä vasta maaliskuussa, joten niiden osalta joudutaan pitämään pientä jännitystä yllä. Esiintyjät koostuvat joka tapauksessa Suomen suosituimmista artisteista. Kumpanakin päivänä on neljä esiintyjää, joista tässä toinen puolisko:
 
perjantaina 3.8.
Alora & Senii
Neon 2
JVG
Mikael Gabriel
 
lauantaina 4.8.
Pete Parkkonen
Apulanta
Ellinoora
Uniklubi
 
- SaloFestissä on myös katettu teltta-alue reilulle sadalle yritysvieraalle, jonne katetaan herkullinen buffetpöytä. Yritysalueen lippuun sisältyy pääsylipun lisäksi ruokailu. Rantajameilla yrityspuoli on myyty usein hyvissä ajoin ennen tapahtumaa loppuun, joten paikat kannattaa varata jo nyt allekirjoittaneelta, kertoo Pakkanen.
 
Lipunmyynti tapahtumiin alkaa 15.2.2018 Tiketti.fi:ssä ja 1.3.2018 alkaen Salon Kauppakeskus Plazan infossa, Halikon Prismassa, Lohjan Prismassa ja Nummelan Prismassa.
 
Festariteltta on auki perjantaista lauantaihin klo 17 alkaen, jonka jälkeen viralliset jatkot luonnollisesti kulman takana Rikala Bar & Grillissä. Alueella on anniskeluoikeudet ja ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta. Tietoja päivitetään SaloFestin nettisivuille www.salofest.fi sekä Facebookiin. 
 
Lisätietoja:
projektipäällikkö Elina Pakkanen, puh 044 7705 400,  elina.pakkanen@sok.fi
SSO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Riitta-Leena Rossi, puh. 044 7705 702