3.12.2018

Liput myynnissä Rantajameille ja SaloFesteille 5.12. alkaen!

SSO:n kesäfestarien, Rantajamien ja SaloFestin lipunmyynti alkaa SSO:n Prismoissa Halikossa, Lohjalla ja Nummelassa sekä Tiketti-lippupalvelussa keskiviikkona 5.12.2018. Nyt voit siis hankkia festariliput vaikka joululahjaksi pukinkonttiin!  
 
Kolmipäiväinen Rantajamit järjestetään tuttuun tapaan Lohjalla Aurlahden rannassa to-la 4.-6.heinäkuuta. Festareilla esiintyy muun muassa Eppu Normaali, Neljä Ruusua ja Michael Monroe.  
 
Rantajamien pikkusisko SaloFest puolestaan jammaillaan Farmoksen tontilla Salon keskustan tuntumassa pe-la 2.-3.elokuuta. SaloFesteillä pääsee fiilistelemään muun muassa Vesalaa, Irinaa, Kaija Koota sekä Ressu Redfordia
 
– Aivan kaikkia artisteja emme voi vielä paljastaa, vaan koko artistikattaus julkistetaan kevään aikana. Sen voin luvata, että tulossa on musiikkia moneen makuun, kertoo festareita vetävä asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen.  
 
Viime kesänä päivänvalon nähnyt SaloFest sai paikan salolaisten sydämistä, ja tapahtuma järjestetään tulevana kesänä toisen kerran. Tulevana kesänä festarialueelle tuodaan Rantajameilta tuttu, suurempi teltta, jonne mahtuu entistä enemmän festarikansaa.  
 
–Haluamme tarjota sekä Salossa että Lohjalla nimenomaan paikallisia elämyksiä, ja tuoda kotimaiset huippuartistit paikan päälle sen sijaan, että tarvitsisi lähteä merta edemmäs kalaan, sanoo Pakkanen. 
 
Jos hieman fiinimpi festarimeininki kiinnostaa, kumpaankin tapahtumaan on saatavilla myös VIP-lippuja. Niitä voivat ostaa sekä yksityishenkilöt että yritykset. VIP-lippuun sisältyy buffet-ruokailu (menu julkaistaan helmikuussa 2019), omat VIP-vieraille varatut tilat sekä anniskelupalvelut ja vesivessat.  
 
Sekä Rantajamien että SaloFestin ikäraja on 18 vuotta.  
 
SSO:n kesäfestareiden fiilistelyn voi aloittaa jo ennakkoon. Ensi alkuun kannattaa kurkata Rantajamien ja SaloFestin somekanavat ja ottaa sivut seurantaan. Tervetuloa festareille ensi kesänä! 
 

Festarit Facebookissa: 

 
Lisätietoja:  SSO, asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen, p.044 770 5400 
 
Lippuhinnat SSO:n Prismoissa 
 
Liput saat hankittua edullisimmin SSO:n Prismoista Halikosta, Lohjalta ja Nummelasta. Kun vilautat S-Etukorttia kassalla, saat liput asiakasomistajahintaan.  
 
 

Rantajamit  

  • Päivälippu S-Etukortilla 39 € (norm. 43 €) 
  • Kolmen päivän festaripassi S-Etukortilla 99 € (norm. 110 €) 
 

SaloFest  

  • Päivälippu S-Etukortilla 39 € (norm. 43 €)  
  • Kahden päivän festaripassi S-Etukortilla 67 € (norm. 75 €) 
 
Prismoissa lippujen hintaan lisätään 1,50€ käsittelymaksu. Ei Bonusta.  

Lippuhinnat Tiketti.fissä  ja Tiketin myyntipisteissä  

Rantajamit 

  • Päivälippu S-Etukortilla 39 € (norm. 43 €) 
  • Kolmen päivän festaripassi S-Etukortilla 99 € (norm. 110 €) 

SaloFest  

  • Päivälippu S-Etukortilla 39 € (norm. 43 €)  
  • Kahden päivän festaripassi S-Etukortilla 67 € (norm. 75 €) 
 
Tiketissä lippujen hintaan lisätään 2,50€ käsittelymaksu. Ei Bonusta.  
 
 
VIP-liput 
 
Yhden illan VIP-lippu SaloFesteille tai Rantajameille 99 €
 
VIP-lippuja voit varata Rantajameille osoitteesta rantajamit@sok.fi  ja SaloFesteille osoitteesta salofest@sok.fi.  VIP-lippujen hintaan lisätään 10 € toimitusmaksu per ryhmä.