31.3.2015
2 kommenttia

Laajennettu ja uusittu S-market Vihti on avattu

SSO:n S-market Vihdin viime marraskuussa aloitetut laajennus- ja muutostyöt on saatu lähestulkoon valmiiksi. Tiistaina 31.3.2015 klo 7.00 avautui valikoimiaan runsaasti kasvattanut ja uudistunut S-market. Uutta S-marketissa on paistopiste, Veikkauksen palvelut sekä kahvinurkkaus. Avajaispäivää juhlitaan Vihdissä kahvitarjoilulla kello 10 eteenpäin.

 • Laajennettu ja uusittu S-market Vihti on avattu

  Jenni Viherkanto täyttää S-market Vihdin uuden paistopisteen hyllyjä uunituoreilla valkosipulipatongeilla.

 • S-market Vihti on saanut laajennuksen myötä uuden ja käytännöllisemmän sisääntulon.

 • S-market Vihdin myymäläpäällikkö Kirsi Nyforsilla piti kiirettä avajaispäivän aamuna.

Vihti lukuina:

 • Kokonaisala: 1800 m2
 • Kokonaisinvestointi: n. 1 milj. €
 • Kassat: 4 kpl
 • Pääurakoitsija: Salon Taloelementti Oy
 • Henkilöstö: 18 henkilöä
  (lisäksi kesätyötekijöitä 5 ja Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijoita 6)

SSO:n S-market Vihdin kanssa, samassa rakennuksessa sijainnut Länsi-Uudenmaan osuuspankki luopui tiloistaan 2014 vuoden lopussa. Vapautuneet tilat mahdollistivat S-marketin laajennuksen. - Saimme kaikkiaan noin 250 kokonaisneliötä lisää, joista myynti-pinta-alaksi tuli 200 neliötä. Tämä mahdollisti valikoimien kasvattamista kaikissa tuoteryhmissä, myös käyttötavaroissa, kertoo Vihdin marketpäällikkö Kirsi Nyfors.

- SSO on yli 64 000 muun paikallisen ihmisen, omistajan osuuskunta, jonka yksi päätarkoitus on tuottaa palveluja ja etuja. Haluamme pitää toimipaikkaverkostomme kunnossa ja siten myös palvella omistajiamme laadukkaasti, SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen sanoo.

Monta pientä muutosta ja lisäystä

S-market Vihti on saanut laajennuksen myötä uuden ja käytännöllisemmän sisääntulon sekä kassa-alueen. - Uutuutena meillä on Veikkaus sekä kassa-alueelle asiakkaille tehty kahvinurkkaus, jossa voi nauttia eurolla kahviautomaatin antimista, Nyfors jatkaa.

- Hedelmien ja vihannesten tiskit on uusittu ja valikoimaa on lisätty. Lihajalosteiden ja leikkeleiden määrää on kasvatettu, kuin myös tuoreen kalan valikoimaa. Aivan uutta kaupassamme on paistopiste, jossa paistamme joka päivä tuoreita suolaisia ja makeita leipomotuotteita. Pihalla asiakkaita palvelee edelleen ABC-automaattiasema.

Kauppapankki palvelee Vihdissä

S-market Vihti tarjoaa asiakasomistajille S-Pankin palveluita, jotka helpottavat arjen pyörittämistä. - Kassoiltamme voi nostaa tai tallettaa käteistä S-Etukortti Visalla kaupan aukioloaikoina. Samalla kortilla onnistuu tuttuun tapaan myös Bonuksen kerryttäminen ja maksutapaedusta hyötyminen, Nyfors kertoo.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Avajaiset