2.2.2018
1 kommentti

Hae meille kesätöihin!

Suur-Seudun Osuuskauppa tukee nuorten kesätyöllistymistä toiminta-alueellaan.

  • Kesätyö SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa työllistää tänä kesänä noin 300 nuorta. Olemme tänä vuonna mukana Vastuullinen Kesäduuni 2018 -kampanjassa. Kaipaamme joukkoomme paitsi täysi-ikäisiä kesätyöntekijöitä, myös 15-17 -vuotiaita nuoria, jotka pääsevät töihin oman S-Kesis -ohjelmamme kautta. 
 
S-Kesis on SSO:n kesätyöpaikka, jota voivat hakea 15–17 -vuotiaat nuoret. Työn kesto on 2-4 viikkoa ja S-Kesis -työntekijöille maksetaan koululaispalkkaa.
 
Kesätyöt SSO:lla on loistava mahdollisuus hankkia kokemusta työelämästä ja kartuttaa käytännön taitoja. Kesäsesonki on meille tärkeä ja haluamme onnistua jokaisessa asiakaskohtaamisessa tarjoamalla parasta mahdollista palvelua omasta kaupasta. Avuksemme tarvitsemme reippaita kesätyöntekijöitä, joilta ei katoa pilke silmäkulmasta kovimmassakaan kiireessä.

Kesätyömahdollisuuksia meiltä löytyy rauta- ja maatalous-, matkailu- ja ravitsemus-, liikennemyymälä- ja polttoneste-, auto- ja autotarvike-, sekä päivittäis- ja käyttötavarakaupan toimialoilta. Kaikkia meitä kuitenkin yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Hae meille kesätöihin, jos haluat tulla mukaan toteuttamaan tätä palvelulupausta asiakkaillemme kesällä 2018!
 
 
Ladataan kommentointia...