Prisma Nummela parturi-kampaamo

Naaranpajuntie 3, 03100 Nummela Puhelin 0443205444

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 08:00 – 20:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
  • Prisma Nummela parturi-kampaamo
Prisma parturi-kampaamo palvelee sinua maanantaista lauantaihin. Kampaamossamme on 12 asiakaspaikkaa ja 4 pesupaikkaa.
 
Uudessa parturi-kampaamossa on käytössä myös vuoronumeroilla toimiva nonstop-palvelu, jossa hoituvat mutkattomasti hiusten leikkuut, hoidot sekä pikavärit. Pidemmissä töissä kannattaa varata aika nettiajanvarauksen kautta
 
Värimaailmassa parturi-kampaamon yhteistyökumppani on Wella, jonka kouluttajat  varmistavat, että kauden trendit ja parhaat uutuudet on aina tiedossa. Valikoimiin kuuluvat myös aidosti hiusta hoitavat kasvivärit. Prisman parturi-kampaamosta on helppo kauppareissun yhteydessä hankkia kaikki nykyaikaisen parturi-kampaamon palvelut ja runsas sekä laadukas valikoima hiusten hoito- ja muotoilutuotteita. Myös kauneudenhoitoon liittyvät tuotteet saa samalla visiitillä, sillä parturi-kampaamon tiloja viimeistellään kauneuden erikoisliikkeen, Emotionin, yhteyteen. Ja kaikesta saa tietysti S-Etukortilla Bonusta.
 
Nummelan uudistuvassa Prismakeskuksessa myös lapset on erityisesti huomioitu. Parturi-kampaamo järjestää pienille sankareille prinsessasynttäreitä, joiden herkkutarjoiluista huolehtii Hesburger. 
 
Tervetuloa asiakkaaksemme 20.9.2018 alkaen! 
Päätoimipaikka
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Parturi/Kampaamo
Parturi/Kampaamo