Uudelle asiakasomistajalle 40 euron edut Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:sta!

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n asiakasomistajaksi voit liittyä kaikissa S-ryhmän asiakaspalvelupisteissä, verkossa, SSO:n toimialueen asiakaspalvelupisteissä Prisma Halikko, Lohja, Nummela ja Salon S-market Plaza tai SSO:n asiointipisteissä S-market Karkkila, Kemiö, Somero ja Sale Taalintehdas.
 
SSO:n toimialueen asiakaspalvelupisteessä tai asiointipisteessä liittynyt, uusi asiakasomistaja saa liittymislahjana 40 euron arvoiset etusetelit: *
 
  • 5 € S-marketit
  • 4 € Salet
  • 5 € Prismat ja Prisma parturi-kampaamo (Halikko)
  • 5 € Sokos ja Emotionit
  • 5 € ABC:t sekä PP-auto Oy ja Lohjan Autokeskus
  • 5 € SSOravintolat
  • 5 € S-Rauta-Maatalouden toimipaikat
  • 3 € Hesburgerit
  • 3 € SSO:n kahvilat ja PizzaBuffat
  • LähiTapiolalta ilmaisen sammutinpeitteen
*) 25.6.2018 alkaen:
Uusi asiakasomistaja saa etusetelit heti liittymistilanteessa, liittyessään jäseneksi jossain SSO:n asiakaspalvelupisteessä (Prisma Halikko, Lohja, Nummela tai S-market Plaza Salo) tai asiointipisteessä (S-market Karkkila, Kemiö, Somero ja Sale Taalintehdas). Verkkopalvelussa liittyneet saavat etusetelit asioidessaan jossain edellä mainituista toimipaikoista. Setelit voi käyttää kertaoston maksuksi kuponkeihin merkityissä Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n toimipaikoissa esittämällä SSO:n S-Etukortin. SSO:n liittymisedut on tarkoitettu täysin uudelle asiakasomistajalle, jolla ei vielä ole jäsenyyttä toisessa osuuskaupassa.

SSO:n asiakasomistajaksi liitytään maksamalla vähintään 20 euron osaosuusmaksu tai täysimääräinen 100 euron osuusmaksu. Osaosuusmaksulla liityttäessä loput 100 euron osuusmaksusta kerrytetään kahden vuoden aikana Bonuksilla.

Asiakasomistajaksi liittyessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.
 

Sinustako asiakasomistaja? – 6 hyvää syytä lähteä mukaan

1

Bonus

Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy mukavasti jo ruokaostoistakin - ja samalla hyödyt S-ryhmän ruokakauppojen pysyvästi halpuutetuista hinnoista. Ruokaostosten lisäksi saat ostoistasi rahaa takaisin S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta, esim. hotelliöistä, ravintola-annoksista ja tankkauksesta, yllättävän monesta asiasta.

Lue lisää Bonuksesta >> 
Katso lähimmät paikat, joista saat Bonusta >>

2

Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia 

Sukella etuihin ja tarjouksiin, sinulla on mistä valita. Sokos ja Emotion tarjoavat kuukausittain vaihtuvat S-Etutuotteet. S-ryhmän kahviloissa ja ravintoloissa nautit asiakasomistajahintaisia annoksia. Yövyt edullisemmin niin Sokos Hotelleissa kuin Suomen Radisson Blu Hotelleissa. ABC-liikennemyymälöistä löydät etuja pysähdyksiin tien päällä. Ja Kodin Terrasta saat etuja kotiin ja puutarhaan.

3

Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin

S-Etukortti avaa ovia monipuoliseen kulttuuri- ja viihdetarjontaan. Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai osallistu kesän monille festareille. Ota mukaan ystäviä tai perhe. 

Katso, mitä tällä hetkellä on menossa >>

 

4

Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua

Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonukset samalla kortilla. Voit myös nostaa ja tallettaa käteistä kaupan kassalla. 

Laske, kuinka paljon etua saat >>

5

Luontoystävällistä kuitittomuutta

Useista toimipaikkojen ostoksista saat kassakuitin nyt sähköisenä. Noin minuutin kuluttua voit katsoa puhelimeltasi, paljonko päärynät maksoivatkaan tai mikä oli vaikka kurkun kilohinta. Jos käytössäsi on S-Etukortti Visa, voit luopua paperisista kuiteista ko. toimipaikoissa kokonaan. Mikä erityisen mukavaa, myös takuukuitit tallentuvat sähköisesti. Näin niitä ei tarvitse säilyttää tai etsiä.

Kassakuitit puhelimeesi >> 
Takuukuitit talteen >>

6

Maksutapaetua 0,5 %

Ja kuin pisteenä Bonustesi päälle saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla. S-Etukortti Visalla kerrytät samalla kortilla sekä Bonusta että maksutapaetua. S-Etukortti Visa on asiakasomistajille vuosi- tai kuukausimaksuton. 

Tutustu vuosi- ja kuukausimaksuttomaan korttiin >>S-ryhmän valtakunnallinen asiakasomistajapalvelu, p. 010 76 5858 ma–pe 8–20 (katso hinnat alla)