SSO:n kilpailu- ja arvontarekisterin tietosuojainformaatio

Millaisia henkilötietoja keräämme sinusta
Kilpailu- ja arvontarekisterissä käsitellään perustietojasi (nimi- ja yhteystiedot). Katso tarkemmin >>
 
Mihin tarkoitukseen käytämme henkilötietojasi
Käytämme kilpailu- ja arvontarekisterin tietoja kilpailun voittajan kontaktoimiseen. Kilpailun päättymisen ja palkinnon toimittamisen jälkeen osallistujien tiedot poistetaan. 
 
Mistä saamme henkilötietojasi
Kilpailu- ja arvontarekisterissä henkilötietosi ovat sinun itsesi antamia. Olet saattanut esimerkiksi täyttää osallistumiskupongin SSO:n toimipaikassa tai verkkosivuilla.
 
Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet
Henkilötietojen käsittely perustuu sinun suostumukseesi, jonka olet antanut osallstuessasi kilpailuun tai arvontaan. 
 
Kuka käsittelee henkilötietojasi 
Tietojasi käsittelevät ainoastaan sellaiset SSO:n tai S-ryhmän tai palveluntarjoajiemme työntekijät, joiden työtehtäviin se kuuluu. Käsittelemme henkilötietoasi aina huolellisesti ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa. Henkilötietojasi ei käsitellä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.
 
Sinun oikeutesi 
Saat tietoa henkilötietojesi käsittelystä tästä tietosuojainformaatiosta ja tarkemmin kilpailu- ja arvontarekisterin tietosuojaselosteesta, katso tarkemmin >>
 
Kuinka kauan säilytämme tietojasi 
Kaikki kilpailua varten kerätyt tiedot tuhotaan kilpailun palkinnon toimittamisen jälkeen, viimeistään 1 kk kuluessa toimituksesta. 
 
Mihin voit ottaa yhteyttä 
Kilpailu- ja arvontarekisteriin liittyvissä kysymyksissä palvelemme sso.tietosuoja@sok.fi
Vastaamme henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyviin kysymyksiin myös osoitteessa: tietosuojavastaava@sok.fi.
Voit myös aina epäselvissä tilanteissa ottaa yhteyttä valvovaan viranomaiseen. Katso tarkemmin http://www.tietosuoja.fi/.