SSO tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa

Paikallinen tekeminen on lähellä sydäntämme ja iso osa arkeamme. Haluamme olla mukana tekemässä arjen hyviä tekoja asiakkaidemme hyväksi ja tukemassa oman toimialueemme elinvoimaisuutta. Vastuullisuus ja paikallisuus ovat tärkeitä asioita myös yhteistyökumppaneiden valinnassa.

Urheilussa, liikunnassa ja kulttuurissa SSO keskittyy lasten ja nuorten toiminnan tukemiseen. Periaatteenamme on, että yhteistyön kautta olemme mukana tukemassa toimialueellamme sellaista paikallista toimintaa, joka osallistaa mahdollisimman suuren joukon lapsia, nuoria ja perheitä – niin urheilun, kulttuurin kuin yhteiskunnallisen toiminnankin saralla. Urheilun saralla SSO keskittää tukensa joukkueurheiluun ja mahdollinen sopimus tehdään koko seuran kanssa.

SSO:n yhteistyökumppaniksi - tehdään hyvää yhdessä!

SSO on mukana tukemassa monia toimialueensa hankkeita. Mikäli sinulla on ajatus yhteistyöstä, voit jättää meille hakemuksen mahdollisesta yhteistyöstä. Osuuskauppamme yhteistyöhakemuksia hoidetaan keskitetysti. Näin varmistumme siitä, että tehdyt sopimukset noudattavat yrityksemme strategiaa ja sponsorointi on oikeudenmukaista ja tasapuolista koko toimialueellamme.

Voit tehdä yhteistyöhakemuksen sähköisesti tai kirjallisella hakemuksella. Kyselyitä tulee osuuskauppaamme todella runsaasti ja käsittelemme hakemuksia joka toinen kuukausi helmi-, huhti-, kesä-, elo-, loka- ja joulukuussa, kunkin kuukauden 15. päivään mennessä.  Ilmoitamme päätöksistä käsittelyn jälkeen kuun loppuun mennessä.

Jätä yhteistyöhakemuksesi sähköisesti tästä >>

Yhteistyö hakemuskaavake 

Lue lisää paikallisesta yhteistyöstämme SSOyhteistyössä-blogista.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme: