Osuuskauppavaalit

Osuuskauppavaalit - SSO

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa 8 kunnan alueella toimiva, kasvava osuuskauppa. SSO:n liiketoiminta-alueet ovat market-, tavaratalo- ja liikennemyymälä-kauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, rauta- ja maatalouskauppa sekä autokauppa.

Suur-Seudun Osuuskaupan (SSO) omistaa yli 67 000 tuhatta asiakasomistajaa. Liikevaihto oli vuonna 2015 noin 456 miljoonaa euroa. Bonusta ja maksutapaetua asiakasomistajat saivat vuonna 2015 yhteensä noin 14 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa SSO:lla on n. 1300 henkeä.

Suur-Seudun Osuuskaupan edustajisto on valittu

Asiakasomistajat äänestivät edustajistoon jäsenet omalta jäsenalueeltaan. Vuoden 2016 edustajiston vaalissa valittiin edustajistoon 50 jäsentä, jotka asuvat Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n jäsenalueella: Karkkila, Kemiönsaari, Koski tl., Lohja, Marttila, Salo, Somero ja Vihti.

Suur-Seudun Osuuskaupan edustajiston vaalit järjestettiin 29.3.–15.4.2016 postiäänestyksenä.

Mitä edustajisto tekee?

SSO:n edustajisto päättää mm. osuuskaupan tilinpäätöksestä ja voitonjaosta sekä valitsee hallintoneuvoston ja tilintarkastajat. Edustajisto myös välittää omistajien toiveet ja ajatukset hallinnon ja johdon tietoon. Edustajisto kokoontuu kaksi kertaa vuodessa.

Se millainen edustajistosta muodostuu, riippuu sinusta ja muista asiakasomistajista, sillä vain omistajalla on äänioikeus osuuskauppavaaleissa, joissa edustajisto valitaan.

Lue tästä lisää edustajiston tehtävästä osuuskaupan hallinnossa.

SSO:n vaalijärjestys >>
 

Ehdokaslistat vuoden 2016 vaaleissa

Arvonnan voittajat

Äänestäneiden kesken arvottiin 5 kpl iPad Air 2 10" tabeltteja. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Arvonnassa tabletit voittivat:
Timo Mäkelä, Nummi
Esa Järvinen, Knaapila
Ari Silvennoinen, Lohja
Eija Parttimaa, Salo
Kaija Havia, Halikko