SSO tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa

 

SSO:ssa vastuullisuus on jokapäiväistä työtä. Osuuskauppa on mukana oman alueensa arjessa – luomassa yhteistä hyvää monella eri tavalla.

Tue maksutta suosikkiseuraasi ja ilmoittaudu kannustajaksi

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO tukee paikallisten seurojen toimintaa Kannustajat-yhteistyön kautta. Kannustajiin valituille seuroille SSO maksaa tukea sen perusteella, paljonko kaikille seuran Kannustajiksi liittyneille on maksettu yhteensä Bonusta S-ryhmässä kalenterivuoden aikana tehdyistä ostoista.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n asiakasomistajana sinä voit liittyä valitsemasi seuran Kannustajaksi.

Kannustaminen ei pienennä sinun Bonustasi, vaan saat sen itsellesi aivan normaaliin tapaan. Kyseessä on osuuskaupan seuroille maksama tuki, jonka määrään puolestaan sinä voit olla mukana vaikuttamassa.  Kannustajiin valitut seurat vaihtuvat vuosittain ja uudet seurat valitaan edeltävän vuoden lopussa.  Lähtökohtaisesti konseptin kautta tuetaan lasten - ja nuorten liikunta- ja urheiluseuroja.

Kannustajaksi voi ilmoittautua vain yhteen seuraan kerrallaan. Ilmoittautujan tulee olla Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n asiakasomistajatalouden pääjäsen. Vaikka Kannustajaksi ilmoittautuu pääjäsen, kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot huomioidaan tukea maksettaessa.

Kannustajaksi voit liittyä Omalla S-kanavalla. Klikkaa yläpalkista "OMA S-KANAVA" ja valitse sieltä kohta  "OSALLISTU JA VAIKUTA/LIITY KANNUSTAJAKSI"-osio. Valitse alle avautuvalta listalta yhdistys, jolle maksettavaa tukea sinä haluat Kannustajana kasvattaa. Päivitä samalla myös yhteystietosi. Klikkaa PÄIVITÄ TIEDOT -painiketta. 

Kirjaudu Omalle S-kanavalle tästä

Omalle S-kanavalle voit kirjautua myös S-Pankin verkkopankin kautta.

Miten sponsoritukea voi hakea?

Jos sinulla tai yhteisölläsi on hyvä ajatus hedelmällisestä yhteistyöstä tai seurasi haluaa hakeutua Kannustajat-ohjelmaan, voit mieluusti tehdä meille ehdotuksen. Vastaanotamme ehdotuksia liitteenä olevan lomakkeen kautta. Skannaa tämä hakemus tai samansisältöinen vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sso.sponsorointi@sok.fi tai postita se osoitteeseen Suur-Seudun Osuuskauppa, Prismantie 2, 24800 Halikko.