Tietoa Suur-Seudun Osuuskaupasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO toimii 8 kunnassa läntisen Uudenmaan ja Salon seutukunnan alueilla. SSO:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja yli 70 000 asiakasomistajalleen. Suur-Seudun Osuuskauppa on alueensa merkittävin vähittäiskaupan yritys. SSO:n tavoitteena on pysyä kehityksen kärjessä kaikilla toimialoillaan: market- ja tavaratalokaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, rauta- ja maatalouskaupassa sekä autokaupassa.

Päätösvalta asiakasomistajilla

Kaikki päätökset SSO:n toiminnan kehittämisestä ja linjauksista tehdään itsenäisesti omalla alueella, sen asukkaiden etua ajaen.

Osuuskaupan hallintoon ja johtoon voit tutustua tästä

Yli sadan vuoden kokemuksella

Osuustoiminnan historiassa halutaan painottaa ikivanhojen suomalaisten yhteistoimintamuotojen synnyttämää hedelmällistä maaperää osuustoiminnalle. Osuuskauppa Seudun ja Salon Seudun Osuuskaupan historiat yltävät osuuskauppatoiminnan alkuaikoihin. Suur-Seudun Osuuskauppa on nuori, sillä sen historia alkaa vuodesta 2004, jolloin Salon Seudun Osuuskaupan ja Osuuskauppa Seudun kombinaatiofuusio synnytti suurosuuskaupan. Suur-Seudun Osuuskauppa aloitti virallisesti toimintansa 2004.

Lue lisää historiastamme täältä

Uusimmat edut ja tapahtumat