1.1.2020

Juhlaetuja syntymäpäiväänsä viettäville SSO:n asiakasomistajille

Voimassa: 1.1.2020 - 30.6.2020

Olkoon juhlapäiväsi täynnä iloa ja yllätyksiä!

SSO muistaa tammi-kesäkuussa syntymäpäiväänsä viettäviä asiakasomistajiaan / heidän asiakasomistajatalouteensa kuuluvia henkilöitä juhlaeduilla.
 
Juhlapäiväsi kunniaksi löydät syntymäpäiväkuukautesi ajan seuraavat juhlaedut S-mobiilista:
 
Hemmottelua SSO:n Prisma Halikon ja Nummelan parturi-kampaamoista -15 % 
SSO:n Prisma parturi-kampaamoista hiustenleikkuun tai hoitolapalvelut -15 % (hoitolapalvelut vain Prisma Halikossa). Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 1 käsittely/ etukuponki.
 
SSO:n ruokaravintoloista Rosso Nummelasta, Antonio Lohjalta ja Salosta sekä Rikala Bar&Grillistä Asiakasomistajaviini 75 cl 10€ (norm. 23,90 €). 
SSO:n ruokaravintoloista À la Carte ruokailun yhteydessä asiakasomistajaviini 10 € (norm. 23,90 €). 1 pullo/etukuponki. Tämä etu vain täysi-ikäisille.
 
Lämpimät onnittelut kaikille syntymäpäiväänsä viettäville!
 
Lataa S-mobiili ja hyödynnä juhlaetusi!
 
Nämä etukupongit löydät vain S-mobiilista. Asiakasomistajana voit ladata S-mobiilin käyttöösi veloituksetta puhelimesi sovelluskaupasta. Etukupongit näkyvät syntymäpäiväänsä tammi-kesäkuun 2020 aikana viettäville SSO:n asiakasomistajille / asiakasomistajatalouden henkilöille syntymäpäiväkuukauden ensimmäisestä päivästä alkaen. Uusille S-mobiilin ladanneille etukupongit näkyvät S-mobiilin latauksesta seuraavana päivänä. Kupongit ovat voimassa syntymäpäiväkuukauden. Etukuponkeja ei voida kohdistaa markkinointikiellon tai tarkan ostotiedon hyödyntämisen kiellon antaneille.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Rosso
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Rosso toimipaikoista:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikoista:
Kampaamot ja parturit
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Kampaamot ja parturit toimipaikoista: