24.4.2018

Ässäkokki-kurssi lapsille Lohjalla ja Salossa

Voimassa: 19.6.2018

Ilmoita lapsesi mukaan kokkaamaan!

  • Ässäkokkikurssi Lohja Salo

Maistuisiko kaurakedon peltileipä, Kippari-Kallen tehotahna tai omenaposken mantelimuffinit? S-ryhmän ja Marttaliiton viime vuonna käynnistämät Ässäkokkikurssit saavat jatkoa. Kesä- ja syyslomakaudella järjestetään yhteensä liki sata maksutonta kokkauskurssia kouluikäisille – ympäri Suomen.

Suur-Seudun Osuuskauppa järjestää yhdessä Uudenmaan ja Lounais-Suomen Marttojen kanssa maksuttomat Ässäkokki-kurssit Lohjalla sekä Salossa.

Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, leivotaan sekä suolaista että makeaa ja tehdään ajankohtaan sopiva välipala. Kantavana teemana on satokausiajattelu, johon S-ryhmä on yhdessä Satokausikalenterin kanssa opastanut asiakkaitaan jo parin vuoden ajan. Kokkaamisen ohessa kursseilla keskustellaan terveellisestä ruoasta, keittiöhygieniasta, lajittelusta ja kierrätyksestä.

Kurssiaikataulu

Lohja ti 19.6. klo 10-13, paikkana Virkkalan marttatupa, Marttatuvantie 2, 08700 Lohja. Ilmoittautuminen kurssille osoitteessa: https://www.martat.fi/tapahtuma/assakokki-kurssi-lapsille-virkkalassa/

Salo ti 19.6. klo 11-14, paikkana Armfeltin koulu, kotitalousluokka, Kuruntie 5-7, Halikko.
Ilmoittautuminen kurssille osoitteessa https://www.martat.fi/tapahtuma/assakokki-kurssi-lapsille-19-6-2018-salossa/

Molemmille kursseille otetaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi on maksuton.