9.2.2017

S-market Perniö on yksi Suomen parhaista ruokakaupoista

 
Loistava valikoima. Iloinen ja positiivinen henkilökunta. Uusia ideoita ja hauskoja juttuja somessa. 
 
Tällaisia kehuja sai S-market Perniö Kultainen Pippuri -kilpailussa, jonka yhteydessä Iltalehden lukijat valitsivat Suomen parhaat ruokakaupat. Yksi niistä oli Perniön S-market.
 
– Kyllä nämä ovat niitä elämän pieniä suuria hetkiä, kun saa nauttia työn hedelmistä, sanoo marketpäällikkö Kaisa Villa
 
Perniön S-marketissa työskentelee 14 henkilöä, joille kunniamaininta oli iloinen yllätys. Kaisa kehuu hyvän fiiliksen näkyvän koko porukassa. Kehut antavat työhön uudenlaista lisäpotkua. 
 
Suomen paras ruokakauppa -kunniakirjat jaettiin 27. tammikuuta kauppakeskus Sellossa Espoossa. 
 
 
 
Samassa äänestyksessä kunniaa niitti Itäkeskuksen ja Helsinkin Stockmann Herkku, Kupittaan K-Citymarket, Alavuden K-Supermarket ja Karjaan Lidl. Miten syrjäisellä pikkukylällä sijaitseva Perniön S-market päätyi palkittujen joukkoon? 
 
– Meillä on täällä hyvä olla, ja se näkyy, toteaa Kaisa. 
 
– Meidän työporukassa jokainen osaa ja saa tehdä monenlaisia töitä. Luotamme toinen toisiimme. Ja tietenkin meillä  on myös  aivan upeat asiakkaat, kehuu Kaisa. 
 
Ilman asiakkaita olisi tämäkin kunniakirja nimittäin jäänyt saamatta – parhaat ruokakaupat valittiin yleisöäänien perusteella. 
 
Kaisa kertoo, että jo "vanhalla kaupalla" heillä oli poikkeuksellisen upea työryhmä, joka on pysynyt suurelta osin samana tähän päivään saakka. S-market muutti nykyisiin tiloihinsa vuonna 2013. Aikaansaava työporukka ja sujuvasti pyörivä ruokakauppa ovat pitkäjänteisen työn tulosta. 
 
Moni Perniön vakioasiakas on viime päivinä tullut kauppareissullaan onnittelemaan työntekijöitä kunniamaininnasta. Kiitoksena kehuista S-market järjestää ystävänpäivänä kiitoskahvituksen asiakkailleen. 
 
 
 
 
Netta Vuorinen

Netta työskentelee SSO Mediassa sisältösuunnittelijana. 

Mikä SSO?

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on yli 70 000 asiakasomistajan oma kauppa, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita, hyviä palveluja ja pysyvää edullisuutta Lohjan ja Salon seutukunnilla yhteensä 8 kunnan alueella. Palvelemme monella eri monella eri alalla: toimialueeltamme löytyy ruokakauppoja, ravintoloita, liikennemyymälöitä sekä rautakauppoja. Lisäksi meillä on oma auto- sekä maatalouskauppa. 

 

SSOduunissa