1.10.2019

Terveiset omasta osuuskaupastasi

Koulut ja erilaiset harrastukset ovat jo päässeet hyvin vauhtiin, talven tuloa ainakin lapset jo odottelevat. Ensimmäiset lumihiutaleet saattavat sataa jo ja sulaa joskus jo lokakuussa. Tällä hetkellä kuitenkin vielä nautimme syksyn värien kirjomasta luonnosta, kuka sitten haravan varressa hikoillen ja kuka ikkunasta katsellen.

Vastuullisuus on välittämistä jokapäiväistä työtä ja käytännön toimintaa. Huolenpitoa läheisistä ja ympäristöstä. Pimeinä syksyiltoina turvataan niin lasten, koirien kuin aikuistenkin tiellä liikkuminen heijastimilla. Sovitetaan ajonopeudet sään mukaiseksi ja varustetaan talveen kotia ja kulkuvälineitä. Joskus käpertyminen nojatuoliin lämpimän teekupin kanssa on parasta itsensä hemmottelua.

Yksi Satakunnan Osuuskaupan arvoista on olla hyvä satakuntalainen. Se tarkoittaa sitä, että yhdessä rakennetun osuuskaupan tulos käytetään asiakasomistajien ja oman alueen hyväksi. Tunnetaan vastuuta oman maakunnan kehittymisestä ja palveluista. Toimipaikkaverkostossamme uudistetaan tällä hetkellä kahta myymälää. Sale Vanha-Ulvila saa vanhan, hyvin palvelleen kaupan viereen kokonaan uuden, nykyaikaisen liikerakennuksen, jonka suunnitteluun ja toteutukseen kuuluu energiataloudellinen ajattelu. Myös kylmätekniikka ja –kalusteet ovat ajan vaatimusten mukaiset.

Tuleva vuosi tuo tullessaan Luvia Salen muuntumisen S-marketisiksi. Asiakkaille se tarkoittaa entistä edullisempaa ostoskoria samalla, tutulla paikalla. Uudistustyö toteutetaan lohkoittain niin, että kauppa pyritään pitämään koko ajan auki. Myös Luvialle tulee nykyaikainen, energiatehokas ja ympäristöystävällinen kylmätekniikka.

On myös ilo kertoa, että olemme saaneet kaksi uutta Bonusyhteistyökumppania: Lavian apteekin ja Kiikoisten sivuapteekin. Molemmista saa Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista (ei resepti- tai itsehoitolääkkeistä), samalla tavalla kuin muistakin Bonusyhteistyöapteekeistamme: Prisma Mikkolassa sijaitsevasta Karhu-Apteekista, Prisma Länsi-Porin yhteydessä olevasta Länsi-Porin Uudesta apteekista ja Sokos Satakunnan yhteydessä olevasta Promenadiapteekista.

Lämmintä ja turvallista syksyä Sinulle.