12.8.2019

Terveiset omasta osuuskaupastasi

Elokuu tuo tullessaan aurinkoiset päivät, pimenevät illat ja satokauden houkuttelevan runsaan tarjonnan. Osoitteet arjen helppoihin ruokaresepteihin ovat Foodie.fi ja Yhteishyvä.fi. Vihannekset ja juurekset ovat mainioita myös välipaloiksi, ihan sellaisenaan tai jalostettuna smoothieksi tai salaatiksi.

Näihin aikoihin tehdään hankintoja kasvaville koululaisille, varustetaan opiskelijan omaa kotia ja etsitään varusteita koko perheen harrastuksiin. Myymälöidemme laajat aukioloajat ja hyvät valikoimat auttavat hankintojen toteuttamisessa. Prisman ja Sokoksen verkkokaupat palvelevat sinua silloin ja siellä kun sinulle sopii.

S-mobiili on kevään ja kesän aikana uudistunut. Olethan huomannut sen monet päivittäistä toimintaa helpottavat ominaisuudet? Yksi uudistuksista on mahdollisuus antaa palautetta heti asioinnin jälkeen. Kun otat käyttöön sähköisen kassakuitin, tulee kuitin mukana S-mobiilin palautelinkki. Linkki on voimassa 24h ostoksesta ja sillä voit antaa heti kiitokset, toiveet ja kehitysehdotukset. Saamamme palautteet auttavat meitä kehittämään toimintaamme ja onnistuneet palvelukokemukset kannustavat eteenpäin.

Vielä on aikaa osallistua vilkkaaseen kesätapahtumien virtaan. Satakunnan Osuuskaupan alueelle voit esimerkiksi vierailla Satasoitto-tapahtumassa Kokemäellä ja Harjavallassa sekä ABC Kiikoisten Iltamissa Kiikoisten Seurantalolla. Tai sitten ihan vaan olla kotona ja nauttia loppukesän lämmöstä.