18.6.2019

Satakuntaan uusia Nosto-käteisautomaatteja

Satakunnan Osuuskaupan toimipisteisiin asennetaan juhannusviikolla neljä uutta Nosto-käteisautomaattia.

Uudet automaatit avataan S-market Harjavaltaan, ABC Huittisiin, Sale Vapaudenkadulle ja S-market Noormarkkuun. Näiden automaattien asentamisen jälkeen Satakunnan Osuuskaupan toimitiloissa on yhteensä 17 Nosto-käteisautomaattia.

- Käteisen käyttö on edelleen tärkeää monelle asiakkaallemme, ja esimerkiksi ruokakaupan ostoksista joka kolmas ostos tehdään edelleen käteisellä. Uudet automaatit parantavatkin selkeästi käteisen saatavuutta seudulla, kertoo talousjohtaja Ari Pakaslahti Satakunnan Osuuskaupasta.

Nosto-käteisautomaatit toimivat kaikkien pankkien korteilla ja niistä saa 50, 20 ja 10 euron seteleitä. Nosto-käteisautomaatin käytöstä ei seuraa asiakkaalle ylimääräisiä kuluja. Käteisnoston kulut riippuvat asiakkaan pankin palveluhinnastosta.

S-ryhmän toimipisteisiin on asennettu noin 170 Nosto-käteisautomaattia. Nämä asennukset on tehty pääasiassa poistuneiden Otto-automaattien tilalle, mutta joukossa on myös kokonaan uusia sijainteja, kuten nyt nämä Satakunnan Osuuskaupan yksiköihin tällä viikolla asennettavat automaatit.