7.11.2019

Satakunnan Osuuskauppa mukana Buffan Pizzamestari 2019 finaalissa

Ketjun pizzamestari valittiin 5. marraskuuta järjestetyssä Pizza & Buffa Pizzamestari -kisassa Kouvolan Prisman ravintolamaailmassa. Satakunnan Osuuskaupan Prisma Mikkolan Buffan oma Sari Selin selviytyi hienosti finaali viisikkoon.

Kisassa kukin finalisti valmisti neljä erilaista, itse suunnittelemaansa pizzatuotetta tuomaristolle.

Kilpailun viiden finalistin pizzoissaan käyttämät täytteet, kuten kylmäsavulohi, poro, bratwursti ja kananmuna veivät pizzojen makumaailmaa uusiin suuntiin. Tuomaristo arvioi kisassa muun muassa pizzojen makua, ulkonäköä ja kaupallisuutta sekä pizzamestarin asiakaspalvelutaitoa ja työskentelytekniikkaa.

Kilpailun voitti kouvolalainen Topias Sundqvist

Voittajan pizzapöydästä löytyi kylmäsavulohi-sitruunamajoneesi-pizzaa, pepperoni-mozzarella-pizzaa, mausteista kasvispizzaa sekä Topiaksen "aamiaispizzaksi" nimeämä herkku, jossa oli mm. pekonia ja kananmunaa. Kilpailun voittaja on kokenut alan ammattilainen ja tämä näkyy niin varmuutena tuotteiden valmistamisessa kuin palvelussakin. 

Arjen helpottaminen ja asiakkaan huomioiminen ovat sydämenasioitamme

Nopean syömisen suosio jatkaa kasvuaan. "Ihmisten elämänrytmi on muuttunut ja arkeen haetaan sujuvuutta eri keinoin. Prismojen kauppakeskusten yhteydessä olevat Pizza & Buffa -ravintolat tarjoavat mutkattoman aterioinnin ostoskäynnin lomassa tai vaikka perheenjäsenten harrastusten välissä", kertoo ketjupäällikkö Janne Kulovuori.

Pizza & Buffa ketjussa on nostettu tärkeimmiksi tekemisiksi asiakkaan henkilökohtainen huomioiminen ja hektisen arjen helpottaminen.

"Haluamme olla aidosti läsnä asiakaskohtaamisissamme ja varmistaa, että meiltä lähdetään aina hymyssä suin ja vatsat täynnä. Kuuntelemme asiakastamme herkällä korvalla ja toteutamme mielellämme asiakkaidemme pizzatoiveita. Saamme paljon positiivista palautetta asiakkailtamme, silloin tiedämme onnistuneemme palvelussa" Kulovuori lisää.

"Tavoitteenamme on tehdä ihmisten arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Haluamme tarjota mukavan maittavan ruokailu hetken, jotta asiakkaamme voivat keskittyä yhdessä oloon ja arjesta nauttimiseen" kehityspäällikkö Sampo Laukkanen jatkaa.

Pizza & Buffa -ravintolat hyvässä uudistusvauhdissa

Ravintoloiden uusiutuvat miljööt ovat moderni ja viihtyisä yhdistelmä ravintolatunnelmaa ja kotoista olohuonetta. Väritys on raikas ja kutsuva. Uudistuksen myötä pizzan valmistaminen tapahtuu asiakkaan silmien alla, jolloin kommunikointi vuorossa olevan pizzamestarin ja asiakkaan välillä olisi mahdollisimman helppoa ja mutkatonta.

Prismojen ja kauppakeskusten yhteydessä sijaitsevia S-ryhmän Pizza & Buffa -ravintoloita on yhteensä 21. Ravintoloiden uudistus aloitettiin Oulusta vuonna 2017, jonka jälkeen jo kahdeksan ravintolamaailmaa on saaneet uuden ilmeen. Seuraavaksi uusiutumisvuorossa ovat Rauman, Ylivieskan ja Hämeenlinnan toimipisteet. Kaikki ketjun ravintolat uudistetaan seuraavan kahden vuoden aikana.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
PizzaBuffa
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun PizzaBuffa toimipaikkoja:
Ketju: PizzaBuffa