22.5.2018
1 kommentti

Satakunnan Osuuskaupan Sale Honkajoki on avattu!

Sale Honkajoki on Satakunnan Osuuskaupan 12. Sale-myymälä.

Uusi Sale Honkajoki avattiin perjantaina 25.5. Honkajoen keskustaan, osoitteeseen Porhontie 4. Avajaisissa nauhan leikkasivat Honkajoen vt. kunnanjohtaja Ulla Norrbo ja Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi

Sale Honkajoki työllistää myymäläpäällikön lisäksi kuusi työntekijää. Myymälä palvelee asiakkaita maanantaista lauantaihin klo 7-21 ja sunnuntaisin klo 12-20.

"Hienoa saada 12. Sale-myymälä ja lisää palveluita pohjoissatakuntalaisille. Myymälän laaja noin 4 500 tuotteen valikoima räätälöidään juuri honkajokisille sopivaksi", sanoo Satakunnan Osuuskaupan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Jussi Kaartinen.

Myymälän valikoimaan kuuluu noin 4 500 tuotetta.

Sale Honkajoen uusi kylmäkalusto edustaa nykyaikaista energiatehokasta kylmätekniikkaa, jossa hedelmiä ja vihanneksia lukuun ottamatta kaikki tuotteet ovat kylmäovien takana. "Säästämme energiaa ja takaamme tuotteille laadukkaat olosuhteet koko arvoketjussa, jotta asiakkaat saavat tuoreita sekä oikeissa lämpötiloissa olevia tuotteita", Kaartinen tiivistää.

Satakunnan Osuuskauppa on panostanut suuresti lähiruoan esilletuontiin. Honkajoella tämä toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla Pirjon Pakarin kanssa, josta saamme laajan valikoiman leipomotuotteita. Leipomo sijaitsee myymälän kanssa samassa rakennuksessa.

Sale-myymälän myötä Honkajoelle saadaan myös S-Pankin maksuttomat peruspalvelut. Kassalla voi tehdä sekä nostoja että tilillepanoja.

Postin palvelut alkavat toimia myymälässä 13.6.2018 alkaen, ja myös Veikkauksen palvelut löytyvät myymälästä. Kierrätyspalvelut sijaitsevat myymälän pihassa.

Satakunnan Osuuskauppa on Satakunnan suurin yksityinen työnantaja. Osuuskaupalla työskentelee noin 1 200 kaupan ja palvelualan ammattilaista. Osuuskaupan omistavat sen 69 000 asiakasomistajaa.

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sale
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
Ketju: Sale