7.2.2019

Satakunnan Osuuskaupan alueelle 12 uutta Nosto-käteisautomaattia

Satakunnan Osuuskaupan toimipisteisiin asennetaan helmi-maaliskuun vaihteessa 12 uutta Nosto-käteisautomaattia.

Uudet Nosto-automaatit avataan Porissa Mikkolan ja Länsi-Porin Prismoihin, Sokokseen, sekä Tikkulan ja Lukkarinsannan S-marketteihin. Muualla maakunnassa uudet automaatit tulevat Vanha-Ulvilan Saleen sekä Merikarvian, Kankaanpään, Huittisten ja Kokemäen S-marketteihin.

Käteisen käyttö on edelleen tärkeää monelle asiakkaallemme - esimerkiksi ruokakaupan ostoksista joka kolmas ostos tehdään edelleen käteisellä. Uudet automaatit parantavat selvästi käteisen saatavuutta Porissa ja lähialueella, Satakunnan Osuuskaupan talousjohtaja Lauri Hirvola kertoo.

Myös 10 euron seteleitä

Nosto-käteisautomaatit toimivat kaikkien pankkien korteilla ja niistä saa 10, 20 ja 50 euron seteleitä. Nosto-käteisautomaatin käytöstä ei seuraa asiakkaalle ylimääräisiä kuluja. Käteisnoston kulut riippuvat asiakkaan pankin palvelumaksuista.

S-ryhmän toimipisteisiin on asennettu noin 170 Nosto-käteisautomaattia. Nämä asennukset on tehty pääasiassa poistuneiden Otto-automaattien tilalle, mutta joukossa on myös uusia sijainteja. Myös Satakuntaan saadaan vielä useita automaatteja uusilla sijainneilla kuluvan vuoden edetessä. Kaikki S-ryhmän tiloissa olevat Otto-automaatit on vaihdettu Nosto-käteisautomaatteihin maaliskuun 2019 loppuun mennessä.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Sokos
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos toimipaikkoja:
Sale
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
ABC-liikennemyymälät
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC-liikennemyymälät toimipaikkoja: