12.6.2018

Radiopuhelimet helpottavat tiimityötä

Radiopuhelimet nopeuttavat tiedonkulkua ja parantavat sitä kautta asiakaspalvelua.

  • Radiopuhelimet otettiin ensimmäisenä käyttöön Kankaanpään S-marketissa. Myyjien Janeten ja Vilman kokemukset radiopuhelimista ovat pelkästään positiivisia.

Oletko miettinyt, miksi osuuskauppamme myyjillä on nykyisin korvanapit korvissaan? Satakunnan Osuuskaupan myymälöissä on vuoden 2018 aikana otettu käyttöön radiopuhelimet, joiden kautta tulevat viestit välittyvät henkilökunnan korvanappeihin. Tarkoituksena on parantaa asiakaspalvelua ja nopeuttaa sisäistä tiedonkulkua. Market- ja tavaratalopuolella radiopuhelimet ovat käytössä kaikissa toimipaikoissa Sale-myymälöitä ja Emotion Mikkolaa lukuun ottamatta.

Ensimmäisenä radiopuhelimet tulivat koekäyttöön S-market Kankaanpäähän tammikuussa 2018. Muihin Satakunnan Osuuskaupan S-marketteihin sekä Kodin Terraan, Prismoihin ja Sokokseen radiopuhelimet hankittiin myöhemmin keväällä ja otettiin käyttöön juoksevalla aikataululla maalis-toukokuussa. 

Radiopuhelimet on koettu yksiköissä toimivaksi hankinnaksi. Merkittävimmät hyödyt ovat tiedonkulun nopeutuminen sekä asiakaspalvelun parantuminen.

Myymälöiden henkilökunta on kokenut radiopuhelinten vahvistaneen myös yhteenkuuluvuuden tunnetta – töitä tehdään tiiminä ja työkavereilta on helppo kysyä apua, kun radiopuhelimilla tavoitetaan kaikki vuorossa työskentelevät samalla kertaa. Radiopuhelimet ovat myös parantaneet henkilökunnan turvallisuuden tunnetta myymälöissä, kun työkaveriin saadaan yhteys nopeasti.