27.9.2019

Porin Sokokselle jälleen uusi liikunta-alan vuokralainen

Sokos Satakunnan pohjakerrokseen siirtyy tällä hetkellä Porissa Teljänkadulla toimiva Sun Tanssistudio Oy. Tanssistudio käyttää Sokoksen pohjakerroksesta reilut 300 neliötä. Toiminta alkaa uusissa tiloissa tammikuussa 2020, muutostyöt alkavat heti lokakuun alussa.

"Sun Tanssistudio täydentää hienosti kuntosali GoGo Expressin tarjoamia liikunta-alan palveluja, joita Sokoksen kiinteistöstä jatkossa saa. Olemme todella iloisia näistä uusista palveluntarjoajista", toteaa toimitusjohtaja Harri Tuomi osuuskaupasta. 

Sun Tanssistudio on vuonna 2013 perustettu porilainen tanssikoulu. Tällä hetkellä Tanssistudion toiminnassa on mukana lähes 500 lasta ja nuorta. Sun Tanssistudion päälajit ovat show- ja street-tanssi, joiden lisäksi tarjolla on ryhmiä nykytanssista ja tanssiteatterista kiinnostuneille.

"Olen superinnoissani tästä muutosta! Uudet tilat tulevat palvelemaan sekä tanssijoitamme että heidän vanhempiaan entistä paremmin." Sun Tanssistudion yrittäjä Kaisa Strandman iloitsee.

Lisätietoja:

Sun Tanssistudio Oy
Kaisa Strandman
puh. 050 543 11 34
kaisa@suntanssi.fi

Satakunnan Osuuskauppa
toimitusjohtaja Harri Tuomi
puh. 044 725 1551
harri.tuomi@sok.fi

Sun Tanssistudio Oy on porilainen tanssikoulu, joka tarjoaa monipuolisia tanssitunteja lapsille ja nuorille.

Satakunnan Osuuskauppa on alueensa suurin kaupan ja palvelualan yritys, joka työllistää noin 1 200 kaupan ja palvelualan ammattilaista. Osuuskaupan omistavat sen 70 000 asiakasomistajaa.