14.2.2017

Porin Amarillon kirpputorin tuottona yli 2700 euroa hyväntekeväisyyteen

Remontissa olevan Porin Amarillon koko ylimääräinen irtaimisto myytiin kirpputorilla helmikuun alussa. Kirpputorin tuotto 2712,35 euroa luovutettiin Icehearts Satakunnalle ystävänpäivänä 14.2.

Idea hyväntekeväisyyskirpputorista tuli henkilökunnalta. Kohteeksi valittiin Icehearts Satakunta ry, jonka kanssa Amarillo on tehnyt aiemminkin yhteistyötä. Vaikka kirpputorin hinnat olivat alhaalla, ja esimerkiksi astioita myytiin 50 sentillä kappale, kertyi hyväntekeväisyyspottiin melkoinen summa rahaa.

– Käytännössä myimme pois kaiken meille tarpeettoman, mikä irtosi, kertoo ravintolapäällikkö Nina Martin. Jono kasvoi ovelta puistoon asti ennen ovien avaamista myyntipäivänä. Asiakkaat olivat innoissaan saadessaan muistoja sekä Amarillosta että vanhan Night-Vaakunan ajalta. Yhtään astiaa, sohvaa, valaisinta tai pöytää ei jäänyt jäljelle. Amarillo aukeaa täysin uudistettuna maaliskuun alussa.

Lahjoituksen vastaanotti Icehearts Satakunta ry:n puolesta Jani Söderling, joka on yksi Icehearts-joukkueiden kasvattajista ja Länsi-Suomen aluejohtaja.
– Kiitos kaikille tavaroita ostaneille ja Amarillolle kirpputorin järjestämisestä, kiittelee Söderling. Lahjoituksen avulla on toimintaa taas helpompi suunnitella eteenpäin. Esimerkiksi joukkueiden pelimatkoihin menee aina paljon rahaa, hän kertoo.

Icehearts on joukkueurheilun toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Iceheartsin tavoitteena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää sosiaalisia taitoja ja luoda lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Amarillo
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Amarillo toimipaikkoja:
Ketju: Amarillo
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Hyväntekeväisyys, Icehearts, Lahjoitus, Vastuullisuus, Yhteistyö