8.3.2018

Pihlajalinna avaa lääkärikeskuksen Poriin Sokos Satakunnan tiloihin

Suomen johtaviin sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajiin kuuluva Pihlajalinna avaa Poriin lääkärikeskuksen Sokos Satakunnan tiloihin syksyllä 2018.

Lääkärikeskukseen tulee laaja valikoima terveydenhoitopalveluja lääkärien vastaanotoista työterveyshuoltoon, hammashoitoon, magneettikuvaukseen ja pienimuotoisiin leikkaustoimenpiteisiin.

Sokos Satakunnan tiloihin sijoittuminen varmistaa sen, että Pihlajalinnan palvelut ovat helposti porilaisten ja lähiseudun asukkaiden saavutettavissa.
- Merkittävää on lääkärikeskuksen aito porilaisuus. Pihlajalinnan mallissa Pihlajalinna Pori tulee olemaan oma, Poriin rekisteröity osakeyhtiönsä. Osakkaiksi tulee Pihlajalinnan lisäksi lääkärikeskuksen porilaisia avainhenkilöitä, niin lääkäreitä kuin muutakin henkilöstöä, sanoo Pihlajalinnan toimitusjohtaja Joni Aaltonen.

- Olemme iloisia saadessamme Sokokseen Pihlajalinnan täydentämään Porin ydinkeskustan laajaa palvelutarjontaa, sanoo Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi.

Pihlajalinna on kotimainen yhtiö ja se maksaa kaikki veronsa Suomeen. Yhtiön pääkonttori on Tampereella. Pihlajalinnassa työskentelee noin 4 800 työntekijää ja lähes tuhat ammatinharjoittajaa.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos toimipaikkoja:
Ketju: Sokos