28.1.2019

Mitä sinä aloitat tänä vuonna?

Vuoden alkuun liittyy usein erilaisten asioiden aloittamisia – niin myös Satakunnan Osuuskaupassa. Tavoitteena on tehdä Satakunnasta paras paikka elää.

Monet viime vuonna tai jo aikaisemmin käynnistellyt asiat ovat nyt alkamassa Satakunnan Osuuskaupassa. Päivitetty strategiamme ohjaa toimintaamme seuraavat viisi vuotta. Tässä jutussa kerron hiukan tulevista suuntaviivoistamme.

Te asiakasomistajamme olette kaiken toimintamme perusta, sillä Satakunnan Osuuskappa on olemassa tuottaakseen etuja ja palveluja teille. Siksi iloitsemme suuresti jokaisesta uudesta asiakasomistajasta. Loppuvuodesta iloon olikin erityisen suuri syy, sillä porilainen Heljä Lehtimäki perheineen on Satakunnan Osuuskaupan 70 000. asiakasomistaja! Lue lisää!

Muistatko kun aloitit ensimmäisellä työpaikallasi? Satakunnan Osuuskaupan kesätyöpaikkojen haku ensi kesälle on auki. Työllistämme jälleen tänä vuonna 450 kesätyöntekijää, joista monelle tämä on koko työuran aloitus. Haku on auki 17.2. asti osoitteessa: s-kanava.fi/satakunta/tyopaikat


Hienoa vuoden aloitusta sinulle!

Harri Tuomi, toimitusjohtaja