22.12.2016

Maailman helpoin ABC-mobiilitankkaus nyt Satakunnan Osuuskaupassa

Auton tankkaaminen on muuttunut entistä helpommaksi. Suosittu ABC-mobiilitankkaus on mahdollista tästä lähtien myös Satakunnan Osuuskaupan neljällätoista ABC-asemalla.

Tarvitset vain älypuhelimen, jonka S-mobiili-sovellukseen on rekisteröity S-Etukortti Visan tiedot.

ABC-asemalla sovellus tunnistaa auton sijainnin, jolloin tankkaajan tehtäväksi jää valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksaminen hoituu S-mobiilin kautta maksukortilta. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella.

Kun olet ottanut ABC-mobiilitankkauksen käyttöön, pystyt seuraamaan puhelimestasi myös polttoaineen kulutusta euroissa ja litroissa. Palvelu on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows-älypuhelimille.

– Satakunnan Osuuskaupan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja omistajillemme. Olemme iloisia voidessamme helpottaa heidän arkeaan tarjoamalla tämän edistyksellisen mobiilitankkauspalvelun. ABC-mobiilitankkaus lyhentää tankkaamiseen kuluvaa aikaa ja on lisäksi turvallinen ratkaisu, kun tankkauksen maksaminen tapahtuu auton sisällä parilla kännykän painalluksella, kertoo Satakunnan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Kimmo Järvi.

Teknologiastaan kansainvälisesti palkittu ABC-mobiilitankkaus toimii osana S-mobiili-sovellusta, joka on S-ryhmän tarjoama ainutlaatuinen ostamisen, maksamisen ja pankkiasioinnin yhdistävä palvelu. Maksuton S-mobiili tuo puhelimeesi mobiilitankkauksen lisäksi kertyneen Bonuksen, S-Pankin raha-asiat, S-ryhmän parhaimmat edut ja toimipaikat sekä ostostesi takuukuitit.

iPhone-puhelimet: https://itunes.apple.com/us/app/s-mobiili/id740514933?mt=8
Android-puhelimet: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.spankki
Windows-puhelimet: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/s-mobiili/9wzdncrf01hl

Mobiilitankkaus ABC:n sivuilla: https://www.abcasemat.fi/fi/abc/polttoaineet/abc-mobiilitankkaus

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Abc, Abc-asema, Auto, Autoilu, Mobiilitankkaus, Polttoöljy, S-mobiili, Tankkaus