14.1.2019

Liity sinäkin Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi!

Näin liityt

Voit liittyä asiakasomistajaksi

 • Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankki-pisteissämme: Prisma Mikkola, Prisma Länsi-Pori, Sokos Satakunta, S-market Huittinen ja S-market Kankaanpää. Katso aukioloajat tästä >>
 • Kiertävän palveluneuvojamme vieraillessa lähitoimipaikassasi. Katso aikataulu tästä >>
 • Netissä www.s-kanava.fi/liity >> Nettiliittyjälle lähetämme lahjakortin postissa (100 € osuusmaksun maksaneille).

Liittyessäsi sinulle avataan S-Tili S-Pankkiin Bonuksen maksamista varten. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.

Sinustako asiakasomistaja? – 6 hyvää syytä lähteä mukaan:

 1. Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.
 2. Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
 3. Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai osallistu kesän monille festareille.
 4. Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
 5. Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikkojen ostoksista saat kassakuitin nyt sähköisenä.
 6. Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla.

Tervetuloa Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi!

Kun liityt Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi, ja maksat heti liittyessäsi koko 100 euron osuusmaksun kerralla, saat tutustumisetuna 25 € S-ryhmän lahjakortin.
Lisäksi saat S-mobiili-sovellukseen etukuponkeja:

 • Etukuponki 2 x 5 € ravintolaan (Rosso Pori, Torero Pori, Amarillo Pori, Coffee House Pori, PizzaBuffa Pori ja Presso Pori) ja ABC-ravintolaan (ABC Huittinen, Kiikoinen ja Tikkula).
 • Etukuponki 20 € Oma Kööki Cateringiin.
 • Etukuponki 20 € yli 100 euron huolto- ja varaosaostoihin Autopalinille (Pori ja Rauma), Satakunnan Autotaloon (Pori) ja Karlaan (Huittinen, Kankaanpää, Pori tai Rauma).
 • Etukuponki 10 € Prismaan (Mikkola ja Länsi-Pori), S-markettiin (Harjavalta, Huittinen, Kankaanpää, Kokemäki, Merikarvia, Noormarkku ja Porissa Lukkarinsanta, Tikkula tai Herkku) ja Saleen (Honkajoki, Luvia, Opistonkatu Kankaanpäässä, Kiikka, Köyliö, Pomarkku, Porissa Lavia, Reposaari, Paratiisinmäki ja Vapaudenkatu) tai Vanha-Ulvila.
 • Etukuponki 10 € Porin Kodin Terraan.
 • Etukuponki 5 € Sokos Satakuntaan.
 • Etukuponki 10 € Prisma Mikkolan tai Länsi-Porin käyttötavaraosastoille (elektroniikka, kodinkoneet, kirjat, koti, urheilu, remontointi, puutarha, pukeutuminen, lasten vaatteet ja lelut).

 

Jos maksat liittyessäsi osuusmaksua alle 100 €, saat tutustumisetuna yllä mainitut etukupongit S-mobiiliin. Liittyessäsi osaosuusmaksulla (vähintään 20 €), voit kerryttää loput osuusmaksusta 2 vuoden aikana Bonuksilla ja maksutapaedulla. Kun osuusmaksusi on täyteen maksettu, saat Bonukset ja maksutapaedun S-Tilillesi.

S-mobiilin etukupongit ovat voimassa 3 kk.

Huomioi nämä asiat liittymisen yhteydessä annettavista tutustumiseduista:

Tutustumisetu koskee vain uusia S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajia. Tutustumisetu ei koske jäsenyyden alle 1 v. sitten irtisanoneita ja uudelleen jäseneksi liittyviä henkilöitä tai sellaisia, jotka ovat jo asiakasomistajia toisessa S-ryhmän osuuskaupassa. Tutustumisetu myönnetään, kun henkilö perustaa oman asiakasomistajatalouden ja henkilöstä tulee talouden pääjäsen. Tutustumisetu koskee myös sellaisia asiakasomistajia, jotka siirtyvät toisesta osuuskaupasta Satakunnan Osuuskaupan jäseniksi (jäsenyys vain Satakunnan Osuuskaupassa).