14.1.2019

Liity sinäkin Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi!

Näin liityt

Voit liittyä asiakasomistajaksi

Liittyessäsi sinulle avataan S-Tili S-Pankkiin Bonuksen maksamista varten. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.

Sinustako asiakasomistaja? – 6 hyvää syytä lähteä mukaan:

 1. Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.
 2. Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
 3. Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai osallistu kesän monille festareille.
 4. Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
 5. Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikkojen ostoksista saat kassakuitin nyt sähköisenä.
 6. Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla.

Tervetuloa Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi!

Tutustumisetuna saat S-mobiili-sovellukseen etukuponkeja:

 • mobiilietukuponki 10 € Prismaan, S-marketiin tai Saleen vähintään 20 € ostoksesta
 • mobiilietukuponki 10 € Kodin Terraan vähintään 20 € ostoksesta
 • mobiilietukuponki 10 € Sokos Satakuntaan tai Emotion Mikkolaan vähintään 20 € ostoksesta
 • mobiilietukuponki 10 € Prisma Mikkolan tai Länsi-Porin käyttötavaraosastolle vähintään 20 € ostoksesta (elektroniikka, kodinkoneet, kirjat, koti, urheilu, remontointi, puutarha, pukeutuminen, lasten vaatteet, lelut).
 • mobiilietukuponki 2 ala carte –annosta yhden hinnalla (tarjoamme edullisemman) Porin Amarillosta, Rossosta tai Torerosta tai ABC asemilta Kiikoinen, Tikkula tai Huittinen
 • mobiilietukuponki 5 € Fafa's Pori, vähintään 10 € ostoksesta
 • mobiilietukuponki 5 € Presso Prisma Mikkola, vähintään 10 € ostoksesta
 • mobiilietukuponki 5 € Coffee House Pori, vähintään 10 € ostoksesta
 • mobiilietukuponki 20 € AutoPalinille, Satakunnan Autotaloon tai Karlaan yli 100 € huolto- tai varaosaostoihin

Lisäksi uusille S-mobiilin lataajille Fazerin sininen suklaalevy veloituksetta!

 • Kiitokseksi S-mobiilin lataamisesta saat suklaalevyn veloituksetta Satakunnan Osuuskaupan Prismasta, S-marketista tai Salesta. Hae Fazerin sininen (200g) makeishyllystä ja lunasta etu näyttämällä kassalla saamasi mobiilietukuponki ja S-Etukortti. Etu on voimassa ensimmäisen kerran S-mobiilin ladanneille kuukauden latausajankohdasta. Lataa S-mobiili Play Kaupasta tai App Storesta.

 

Voit maksaa liittyessäsi koko osuusmaksun 100 € tai osaosuusmaksun (vähintään 20 €). Liittyessäsi osaosuusmaksulla voit kerryttää loput osuusmaksusta 2 vuoden aikana Bonuksilla ja maksutapaedulla. Kun osuusmaksusi on täyteen maksettu, saat Bonukset ja maksutapaedun S-Tilillesi.

S-mobiilin etukupongit ovat voimassa 3 kk.

Huomioi nämä asiat liittymisen yhteydessä annettavista tutustumiseduista:

Tutustumisetu koskee vain uusia S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajia. Tutustumisetu ei koske jäsenyyden alle 1 v. sitten irtisanoneita ja uudelleen jäseneksi liittyviä henkilöitä tai sellaisia, jotka ovat jo asiakasomistajia toisessa S-ryhmän osuuskaupassa. Tutustumisetu myönnetään, kun henkilö perustaa oman asiakasomistajatalouden ja henkilöstä tulee talouden pääjäsen. Tutustumisetu koskee myös sellaisia asiakasomistajia, jotka siirtyvät toisesta osuuskaupasta Satakunnan Osuuskaupan jäseniksi (jäsenyys vain Satakunnan Osuuskaupassa).