13.1.2020

Kesätyöhaku on alkanut!

Satakunnan Osuuskaupan kesätyöhaku on alkanut

Satoja kesätyöpaikkoja tarjolla ympäri Satakuntaa

"Satakunnan Osuuskaupan kesätyöpaikkojen haku on alkanut", kertoo henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa. Kesätyöpaikkoja haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Haku on avoinna 16.2. saakka osoitteessa https://s-ryhma.fi/tyopaikat/kesatyo

"Tänä vuonna palkkaamme kesäkaudeksi noin 500 kesätyöntekijää. Kesätöitä löytyy yksiköistämme ympäri toimialuettamme: ABC-liikennemyymälöistä, ravintoloista ja myymälöistä. On mielestäni hienoa, että pystymme tarjoamaan sadoille satakuntalaisille nuorille kosketuksen työelämään. Kesätöitä löytyy niin täysi-ikäisille kuin alle 18-vuotiaillekin. Ihan ensimmäistä kertaa kesätöihin tulevan ei tarvitse murehtia osaamisesta, me kyllä perehdytämme tarvittaviin asioihin. Tärkeää on asenne: se että on rohkeutta kohdata asiakkaat ja työkaverit iloisella, avoimella ja oppimishaluisella tavalla", taustoittaa Päivi Huhtamaa.

Satakunnan Osuuskauppa on mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia.