28.9.2017

Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto Satakunnan alueen veteraaneille

Osana Satakunnan Osuuskaupan 100-vuotisjuhlavuotta Prisma Mikkolassa järjestettiin elokuussa hyväntekeväisyyshuutokauppa. Hyväntekeväisyyskohteeksi valittiin Satakunnan alueen veteraanit.

Huutokauppa toteutettiin osuuskaupan yhteistyökumppanien kanssa, joita oli kaikkiaan 37 osuuskaupan omien toimipaikkojen lisäksi. Huutokauppaan lahjoitetut tuotteet vaihtelivat Ässien pelipaidasta puhelimeen ja 100 kiloon lihaa. Huudetut hinnat vaihtelivat muutamasta kymmenestä aina satoihin euroihin. 

Lähiruokatoimijoista mukana olivat Satamaito, Porin Leipä, Palvelutukku Immonen, Ullan Pakari, Huhtahyvät, Kalavaltanen, Vähäkauppilan tila, Ylinevan tila, Tenhon tila ja Sata-Liha.

Yhteistyöyrityksistä tuotteita lahjoittivat Porin Ässät, Itäkeskuksen Kultakoru, Wash King, Securitas, Kiinteistöpalvelu KNL, LähiTapiola, DNA, Huurre, Nissen, Synsam, Veikkaus, Porin Teatteri, Karhu Apteekki ja Porispere sekä valtakunnallista kumppaneista Atria ja HK. Paikallisista mediayrityksistä osallistuivat Alma Media/ Satakunnan Kansa, Jabadabaduu, Radio Pori ja KTS tuote.

 

Huutokaupan vetäjänä toimi Suomen huutokauppakeisari Aki Palsanmäki.

 

Sateisesta säästä huolimatta huutokauppatapahtumaan osallistui noin 1000 asiakasta. Huutokaupan tuotoksi kertyi 7675 €, joka jaettiin kolmen eri yhdistyksen kesken. Sotainvalidien Veljesliiton Satakunnan piirille, Rintamaveteraanien Satakunnan piirille ja Satakunnan Sotaveteraanipiirille lahjoitettiin kullekin 2558,33 €.

Lahjoitustilaisuus järjestettiin Original Sokos Hotel Vaakuna Porissa 21.9. Sotainvalidien Veljesliiton Satakunnan piiriä tilaisuudessa edusti varapuheenjohtaja Ilkka Nurmi. "On todella hieno ele, että sotainvalidit saavat arvostusta. Huutokaupan tuotto oli iloinen yllätys ja se voidaan käyttää mahdollisimman monen jäsenen hyödyksi virkistyspäivän merkeissä" kertoo Ilkka Nurmi.

Satakunnan Osuuskaupan Prisma- ja Kodin Terra -johtaja Janne Nurmi, Sotainvalidien Veljesliiton Satakunnan piirin varapuheenjohtaja Ilkka Nurmi,Satakunnan Osuuskaupan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Jussi Kaartinen

 

Rintamaveteraanien Satakunnan piiristä tilaisuuteen osallistuivat puheenjohtaja Irma Suonpää ja piirihallituksen jäsen Taisto Talasma. Yhdistyksellä on tulossa 50-vuotisjuhlatilaisuus, johon järjestettäviin kuljetuksiin lahjoitus aiotaan käyttää. "Lahjoitus oli suurenmoinen yllätys. On hyvin positiivista, että nimenomaan piirijärjestöjä huomioidaan, jolloin voidaan ilahduttaa koko alueen veteraaneja. Veteraanit ovat jo yli 90-vuotiaita ja tämän lahjoituksen avulla voimme tarjota mahdollisimman monelle tilaisuuden osallistua juhliin" kiittää Irma Suonpää.

Satakunnan Osuuskaupan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Jussi Kaartinen, Rintamaveteraanien Satakunnan piirin piirihallituksen jäsen Taisto Talasma ja puheenjohtaja Irma Suonpää, Satakunnan Osuuskaupan Prisma- ja Kodin Terra -johtaja Janne Nurmi.

 

Satakunnan Sotaveteraanipiiristä paikalla olivat kunniapuheenjohtaja Väinö Vilponiemi ja toiminnanjohtaja Seppo Heino. Lahjoituksen varat käytetään yhdistyksen kunto- ja virkistysleirin kustannuksiin. "Erityisesti haluaisin antaa Satakunnan Osuuskaupalle kiitokset lahjoituksesta. Toivottavasti tämä on lähtölaukaus myös muille yrityksille veteraanien tukemiseen" toivoo Väinö Vilponiemi, 91.

Satakunnan Osuuskaupan Prisma- ja Kodin Terra -johtaja Janne Nurmi, Satakunnan Sotaveteraanipiirin toiminnanjohtaja Seppo Heino ja kunniapuheenjohtaja Väinö Vilponiemi, Satakunnan Osuuskaupan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Jussi Kaartinen.

 

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Ketju: Prisma