28.1.2011
2 kommenttia

Osuuskaupan tiedote 28.01.2011

Harri Tuomi valittu Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtajaksi

Harri Tuomi valittu Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtajaksi

Satakunnan Osuuskaupan hallintoneuvosto valitsi 27.1.2011 Satakunnan Osuuskaupan uudeksi toimitusjohtajaksi toimialajohtaja Harri Tuomen (synt. 1966). Hän aloittaa tehtävässään 1.2.2011.

Toimialajohtaja Harri Tuomi on tehnyt työuransa kaupallisella alalla. S-ryhmään Tuomi tuli vuonna 1994 Osuuskauppa Keulaan, jossa hän toimi mm. toimialajohtajana ja markkinointipäällikkönä. Keulasta Tuomi siirtyi Satakunnan Osuuskauppaan vuonna 2005 S-market – linjajohtajaksi. Vuonna 2008 hänet nimitettiin Satakunnan Osuuskaupan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajaksi. Viime vuoden elokuusta lähtien Tuomi on oman työnsä ohella hoitanut myös toimitusjohtajan tehtäviä Satakunnan Osuuskaupan aiemman toimitusjohtajan Antti Määtän siirryttyä toimitusjohtajaksi Osuuskauppa Keskimaalle.

"Satakunnan Osuuskaupan hallintoneuvosto arvosti uutta toimitusjohtajaa valitessaan Harri Tuomen erityisosaamista osuuskaupan toiminnassa keskeisillä päivittäis- ja käyttötavaroiden toimialoilla. Tuomi tuntee Satakunnan Osuuskaupan entuudestaan, ja on ollut keskeisesti mukana viime vuosien kehittämistyössä. Harri Tuomi nauttii myös osuuskaupan henkilökunnan ja hallinnon luottamusta, ja on hoitanut menestyksekkäästi elokuusta lähtien oman toimensa ohella toimitusjohtajan tehtäviä", toteaa Satakunnan Osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtaja Timo Santavuo.

"Satakunnan Osuuskauppa on hyvässä taloudellisessa tilanteessa. Viime vuosien kehittäminen on tehty asiakasomistajien etujen ja palveluiden parantamiseksi, ja sama päämäärä on toiminnassa jatkossakin. On hienoa päästä toimitusjohtajana antamaan oma panos tähän kehittämistyöhön", kommentoi uusi toimitusjohtaja Harri Tuomi.