28.8.2019

Food Market Herkun erikoistuotteet saapuivat Satakuntaan

Kansainvälistä tunnustusta saaneen Food Market Herkun valikoituja tuotteita löytyy nyt Satakunnan Osuuskaupan Prismoista ja useasta S-marketeista. Tarjolle on valittu esimerkiksi Herkun asiakkaat hurmanneita käsintehtyjä valmisruokia sekä erikoisjuustoja ja kastikkeita. Tavoitteena on tarjota satakuntalaisille yhä enemmän laadukkaita vaihtoehtoja herkumpaan arkeen ja erityisiin juhlahetkiin.

  • herkuntuotteet

Herkku Bakeryn paistoleipiä, erikoisjuustoja, pestoja, oliiviöljyjä, tryffeli-tattitahnaa, makusokereita, pinaatti-vuohenjuustolasagnea ja paljon muita herkkuja. Näitä kulinaristien ylistämiä laatutuotteita on tähän saakka saanut vain kuudesta Food Market Herkku -myymälästä ja nyt niitä tuodaan saataville ympäri Suomen.

Food Market Herkun tuotteita tulee myyntiin Satakunnan Osuuskaupan alueella kahdeksaan myymälään: Porissa Prisma Mikkolaan, Prisma Länsi-Poriin, S-market Herkkuun, S-market Tikkulaan, S-market Lukkarinsantaan sekä muualla maakunnassa S-market Kankaanpäähän, S-market Huittisiin sekä S-market Merikarvialle. Tuotteiden valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Seudun herkkusuita palvelevat valikoimat paranevat nyt kertaheitolla Food Market Herkun erikoistuotteiden myötä. Eron huomaa parhaiten maistamalla, iloitsee market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Jussi Kaartinen Satakunnan Osuuskaupasta.

Viime vuonna lanseerattu Food Market Herkku on saanut pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella innostuneen vastaanoton. Brittiläinen kaupan alan tutkimuslaitos IGD listasi 16 ruokakauppaa maailmalta, joihin olisi hyvä käydä tutustumassa vuonna 2019. Food Market Herkku nousi listalle ainoana suomalaisena ruokakauppana.
 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Ketju: Prisma, S-market