4.6.2018

Bonuspartnerit esittelyssä: WashKingit Itäkeskuksessa ja Tikkulassa

WashKingistä asiakas ajaa kotiin kiiltävällä autolla.

WashKing Itäkeskus ja Tikkula

> Osoite:
Itäkeskuksenkaari 3, Pori
Tikkulantie 2, Pori

> Avoinna: Itäkeskus: ma-pe 8-19, la 9-18; Tikkula: ma-pe 9-19, la 9-18

> www.washking.fi

Bonuspartnerit esittelyssä -juttusarjassa esittelemme vuoden 2018 aikana Satakunnan Osuuskaupan yhteistyökumppaneita, joilta saa Bonusta S-Etukortilla.

WashKingin toimipisteet sijaitsevat Porin Itäkeskuksessa ja Tikkulassa. WashKing Tikkulassa on tarjolla autopesupalvelu, Itäkeskuksen toimipisteessä on tämän lisäksi tarjolla myös tilauspesuja. Tilauspesuihin lukeutuvat sisäpesut, kiillotukset, vahaukset sekä muut erikoispesupalvelut ajanvarauksella.

Bonusta saa WashKingin kaikista palveluista. Washkingin Jani Viita ja Jari Grönstrand ovat tyytyväisiä bonusyhteistyöhön.

- Yhteistyöstä hyötyvät niin asiakkaat kuin mekin, he sanovat.

Asiakkaita WashKingillä riittää ympäri vuoden, sillä autoa on hyvä pestä ja huoltaa säännöllisesti. Auto tulisi pestä noin 2-3 kertaa kuukaudessa, ja vahaus kannattaa tehdä muutaman kerran vuodessa. Säällä on erityinen vaikutus ihmisten innokkuuteen käyttää autopesupalveluja. Erityisesti aurinkoinen sää saa ihmiset lähtemään autopesuun.

- Sää sanelee paljon, mutta myös ennen juhlapyhiä ihmiset haluavat tuoda autonsa pestäväksi. Puhdas auto, parempi mieli, Viita ja Grönstrand toteavat.

Vaikka jonoa välillä syntyisikin, se saadaan kuitenkin purettua hyvin nopeasti. WashKingin pesulinjastossa pystytään käsittelemään 30 autoa tunnissa.

WashKingin palvelussa korostuvat tyytyväinen asiakas sekä pesutulos. Asiakkaan palveleminen on heille etusijalla.

- Meillä asiakasta palvelee ihminen, eikä pesurobotti. Esimerkiksi auton esipesu tehdään meillä käsin. Pidämme tärkeänä, että palvelu on asiakkaalle vaivatonta. Meillä asiakkaan ei tarvitse nousta autosta edes maksaessa. Myös paikallisuus ja edullisuus ovat valttejamme.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Auton huoltopalvelut
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Auton huoltopalvelut toimipaikkoja: